Η αγαπημένη μας pop star Selena Gomez, έχει περάσει κατά καιρούς πολλούς πολλά άσχημα γεγονότα όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

Οι προηγούμενες σχέσεις της την ταλαιπώρησαν αρκετά, κυρίως η σχέση της με τον Justin Bieber. Ωστόσο, αργότερα η σχέση της με τον The Weeknd ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να καταρρεύσει εντελώς συναισθηματικά. Πριν όμως από την Selena, ο The Weeknd είχε σχέση με το super model Bella Hadid με το οποίο ξαναέκανε σχέση αφού χώρισε από την Selena Gomez.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι παρελθόν για την Sel καθώς η ίδια, μέσα από το λογαριασμό της στο Tik Tok έκανε ένα βίντεο που έλεγε ότι μακάρι να ήταν σαν την Bella Hadid τόσο όμορφη αλλά είναι απλά η Selena Gomez.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο το έκανε share και στο instagram ενώ ακολούθησε ακόμα ένα story στο οποίο υπάρχει μια φωτογραφία της Bella Hadid με hashtag της Sel, «girlcrush».

Αυτό δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι η pop star, δείχνοντας ότι τα έχει βρει απόλυτα με τον εαυτό της και έχει αφήσει τις κακές στιγμές του παρελθόντος πίσω!