«Αν φοβάσαι να το γράψεις.
Αυτό είναι καλό σημάδι.
Υποθέτω ξέρεις ότι γράφεις την αλήθεια
όταν είσαι τρομοκρατημένος»

Η Yrsa Daley-Ward, συγγραφέας, καλλιτέχνιδα και αφηγήτρια, γράφει ποίηση η οποία είναι μια ωδή στη ζωή, τη θηλυκότητα και την αυτοεκτίμηση. Έχοντας εκδόσει δύο βιβλία και έχοντας κερδίσει ήδη ένα βραβείο, ο κόσμος την αγαπά και την ξεχωρίζει ως την ποιήτρια του Instagram αφού καθημερινά εμπνέει χιλιάδες κόσμου με τα ποιήματα και τις αφηγήσεις της.

Τώρα έρχεται να μας εμπνεύσει ακόμα μία φορά με τη συλλογή που δημιούργησε σε συνεργασία με την H&M. Πρόκειται για μια σειρά από άνετα κομμάτια loungewear που συνδυάζουν τα λόγια της Yrsa με υλικά που προέρχονται από πιο αειφόρες πηγές και αναδεικνύει τη σημασία της αυτοεκτίμησης. Στη συλλογή Yrsa Daley-Ward x H&M θα συναντήσουμε φράσεις όπως «Αν πρέπει να πιεστείς για να χωρέσεις, τότε δεν είναι σωστό για σένα» ή «Πάντα θα υπάρχει η καρδιά σου», που θα μας εμπνεύσουν, θα μας εμψυχώσουν και θα ενθαρρύνουν την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας.

Βασικά κομμάτια της συλλογής αποτελούν η μπεζ βερμούδα, τα φούτερ με τα τυπωμένα σλόγκαν, τα oversized t-shirts, τα κοντά μπλουζάκια χωρίς ραφές, και το φούτερ με τα πολύ φαρδιά μανίκια. Απαλοί τόνοι του γκρι και του μπεζ συναντούν τις πανέμορφες λαδί αποχρώσεις. Στόχος της συλλογής είναι να ενθαρρύνει όποιον φοράει αυτά τα ρούχα να νιώθει άνετα, χωρίς να χάνει την αίσθηση του στιλ.

«Εύχομαι τα λόγια που έχουν τυπωθεί στα κομμάτια της να αγγίξουν τις καρδιές τους. Μέσω της ενδυνάμωσης θα αποκτήσουμε τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να κατακτήσουμε τα όνειρα μας. Εμείς οι ίδιοι καθορίζουμε τη ζωή μας», λέει η Yrsa Daley-Ward, συγγραφέας, καλλιτέχνιδα και αφηγήτρια.

Η πλήρης συλλογή θα λανσαριστεί παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα και στο hm.com στις 11 Φεβρουαρίου. Επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο hm.com από τις 21 Ιανουαρίου 2021.