Τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα κατά της διάρκεια της πανδημίας, οι καταναλωτές στράφηκαν όλο και περισσότερο σε θεραπείες περιποίησης δέρματος DIY στο σπίτι.

Στο πλαίσιο αυτό τα Beauty Gadgets τελευταίας τεχνολογίας κερδίζουν συνεχώς έδαφος λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές από τους χρήστες, αυξάνοντας θεαματικά τις πωλήσεις τους υποσχόμενα εξαιρετική λάμψη στο δέρμα και επαναστατικές θεραπείες αντιγήρανσης.

Η Foreo, μια καινοτόμα skin-tech εταιρία από τη Σουηδία, δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, υπόσχεται ανανέωση και λάμψη για όλους τους τύπους δέρματος. Συνδυάζει δημιουργικά πρωτοποριακή τεχνολογία με θεραπείες περιποίησης από συσκευές που προσφέρουν σφριγηλή και ξεκούραστη όψη, smart masking με παλμούς και θεραπείες φωτός led, θερμοθεραπεία –ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα- αλλά και κρυοθεραπεία.

Για την περίοδο των Χριστουγέννων έχει λανσάρει τέσσερα εορταστικά σετ περιποίησης και ενισχυμένης αντιγηραντικής θεραπείας που προσφέρουν μοναδική λάμψη και μια αίσθηση spa στην άνεση του σπιτιού σας.

Πρόκειται για τα εξής:

-συσκευή τόνωσης προσώπου BEAR που συνδυάζει μικρορεύματα που καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης χάρη στα μικροκύματα και τους παλμούς T-Sonic,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-το σετ δώρου UFO 2, μια συσκευή smart masking η οποία περιλαμβάνει και τη φημισμένη μάσκα προσώπου “Farm to Face”,

FOREO_Skincare Secrets_UFO 2+mask Set

-το παγκόσμιο best seller LUNA mini 2

Luna Mini2 & UFO mini set

-το UFO MINI 2 SET που προσφέρει ζεστασιά και θρέψη στην επιδερμίδα τις κρύες μέρες του χειμώνα χάρη στη χαρακτηριστική θερμοθεραπεία.

 

 UFO MINI 2 SET

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα FOREO Xmas sets αποκλειστικά στα Sephora και να προσφέρετε μοναδικά δώρα σε αγαπημένους φίλους αλλά και στον εαυτό σας!