Στην τελευταία ανάρτηση της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce, μοιράστηκε τη ρουτίνα της για το λούσιμο και το styling, αποκαλύπτοντας τα αγαπημένα της εργαλεία μαλλιών Dyson.

Για να πετύχει το τέλειο χτένισμα, η Beyonce εμπιστεύεται το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic™ και το εξάρτημα wide tooth comb για τις μπούκλες της, προτού ολοκληρώσει με το multi-styler Dyson Airwrap™, χρησιμοποιώντας τη σταθερή βούρτσα λείανσης για να πετύχει ένα φυσικά ίσιο και glossy φινίρισμα.

Dyson Supersonic Hair Dryer θα το βρείτε στο http://www.damkalidis.gr/

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πιστολάκια μαλλιών, το Dyson SupersonicTM Hair Dryer μετρά τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές το δευτερόλεπτο για να ρυθμίζει τη θερμοκρασία εξόδου. Διαθέτοντας την έξυπνη τεχνολογία ελέγχου θερμότητας της Dyson, το Dyson Supersonic™ αποτρέπει την ακραία θερμική ζημιά για να προστατεύσει τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Η χτένα wide-tooth αποτελεί μέρος των πέντε εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Αυτό το εξάρτημα έχει σχεδιαστεί για σγουρά και σπαστά μαλλιά και βοηθά στη δημιουργία όγκου και σχήματος των μαλλιών.

Το Dyson Airwrap™ multi-styler θα το βρείτε στο http://www.damkalidis.gr/

H σκληρή και μαλακή βούρτσα: Η ενισχυμένη ροή αέρα Coanda προσελκύει και ευθυγραμμίζει τα μαλλιά στην επιφάνεια της βούρτσας με αυξημένο έλεγχο για πιο ίσιο στυλ. Προωθεί τον αέρα κατά μήκος των μαλλιών, για ένα πιο λείο, ίσιο αποτέλεσμα. Διατίθενται μεγάλη σκληρή και μαλακή βούρτσα.