Για σένα που είσαι φαν των ταινιών της DC και της Wonder Woman, αλλά και για σένα που είναι φαν απλώς των εντυπωσιακών κοσμημάτων, η Swarovski δημιούργησε δύο μοναδικές συλλογές εμπνευσμένες από τη νέα ταινία “Wonder Woman 1984”.

Η χρυσαφένια πανοπλία, τα φτερά αετού, τα χρυσά βραχιόλια και ο δυναμισμός του χαρακτήρα της Wonder Woman έγιναν η έμπνευση για τα κομμάτια της νέας συλλογής κοσμημάτων, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας. Κάθε σχέδιο αποπνέει θηλυκότητα, δύναμη και αποφασιστικότητα, ενώ στόχο έχει να αναδείξει την ηρωίδα που κρύβει μέσα της καθεμία από εμάς.

Η Wonder Woman είναι ηρωίδα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μια γυναίκα δυνατή, με αντοχή, τόλμη και μοναδικό στιλ, χαρακτηριστικά που τιμά η συλλογή Swarovski x Wonder Woman, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να νιώθουν ισχυρές και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Εντυπωσιακό βραχιόλι-χειροπέδα με κρύσταλλα pave και Swarovski Crystal mesh που παραπέμπουν στα χαρακτηριστικά βραχιόλια-ασπίδα της ηρωίδας. Νιώθεις έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο;

Το τολμηρό και συνάμα θηλυκό σχέδιο περιλαμβάνει δέσιμο με επιμετάλλωση σε χρυσό τόνο, το οποίο αποτελεί το ιδανικό φόντο για τα κρύσταλλα Swarovski.

Σκουλαρίκια με κρόσια, εμπνευσμένα από τα φτερά αετού της στολής της Wonder Woman, φοριούνται με πολλούς τρόπους και προσθέτουν τη σωστή δόση glam σε κάθε εμφάνιση.

Εμπνευσμένο από την προστατευτική χρυσαφένια πανοπλία της, αυτό το κολιέ έχει εντυπωσιακό στυλ και λάμπει χάρη στα ανοιχτόχρωμα κρύσταλλα Swarovski σε διαφορετικά σχήματα και κοπές.