Έχουν όνομα τα όνειρα; Όταν γίνονται πραγματικότητα ναι και τα κορίτσια Ηρώ, Γωγώ και Όλια ονόμασαν το δικό τους igo project. Τρεις αδελφικές φίλες με αγάπη και πάθος για τη μόδα, κοινή αισθητική και θαυμασμό για τις ξεχωριστές προτάσεις ελλήνων σχεδιαστών, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο eshop με τρομερά σχέδια σε ρούχα και αξεσουάρ.

Η φιλοσοφία πίσω από το igoproject.gr απέχει πολύ από το “one fits all” και επικεντρώνεται στο να νιώθει κάθε γυναίκα, κάθε #igoprojectgirl όμορφη και ξεχωριστή σε κάθε outfit. Κάθε γυναικείο σώμα είναι μοναδικό και τις εμπνέει για να προτείνουν ξεχωριστά, ιδιαίτερα fashion items για να το πλαισιώσουν.

Nadia Rapti, ANDY SHORT SHIRT/DRESS, 165€

Όλα τα ρούχα σχεδιάζονται, ράβονται και παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από Έλληνες designers που αντλούν έμπνευση για τα prints από τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, της Μεσογείου και του ελληνικού πολιτισμού. Κύριο μέλημα τους είναι να χρησιμοποιούν συσκευασίες που παράγονται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά ώστε να ενισχύσουν τη προστασία του περιβάλλοντος.

Ένα νέο ταξίδι στον κόσμο της μόδας ξεκινάει και ξεχωρίσαμε ήδη μερικά από τα αγαπημένα μας items:

MALLORY THE LABEL, Melodia red dress €189

LaVita Handbags, Xειροποίητη δερμάτινη τσάντα €85

Ayios, χειροποίητο τζάκετ €350

The KNL’s, Mosaic πουκάμισο sky birds €120

Angry Sally, Split thigh dress dots, 120€