Ο αφρός των μαλλιών είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο προϊόν μαλλιών που μπορεί να βελτιώσει το look σου και τον συνολικό όγκο των μαλλιών. Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούμαι λάθος αυτό το προϊόν με αποτέλεσμα είτε τα μαλλιά μας να κολλάνε μεταξύ τους ή αλλιώς να κοκαλώνουν ή να μην τον χρησιμοποιούμε καθόλου.

Βρήκαμε τον πιο σωστό τρόπο να χρησιμοποιήσεις τον αφρό σου χωρίς να φαίνονται τα μαλλιά σου κολλημένα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια βούρτσα μαλλιών με πλαστικά δοντάκια σαν αυτήν της φωτογραφίας. Είναι πολύ εύκολο να βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα μια τέτοια βούρτσα ακόμα και στο σούπερ μάρκετ σε πολύ χαμηλή τιμή.

boyrtsa

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανακινήσεις καλά τον αφρό, να βάλεις μια ποσότητα ίσα με μια μπάλα του τένις στο χέρι σου και να την απλώσετε πάνω στην βούρτσα. Με την βοήθεια της βούρτσας πέρασε όλα σου τα μαλλιά με αφρό ακόμα και στις ρίζες. Προσοχή τα μαλλιά να είναι υγρά αλλά όχι βρεγμένα. Στέγνωσε τα μαλλιά σου και ο αφρός που πέρασες με την μέθοδο της βούρτσας θα σου χαρίσει όγκο και τέλεια μαλλιά χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους.

xtenisma

Όταν βάζουμε αφρό με το χέρι σε κάποια σημεία βάζουμε περισσότερο και σε κάποια άλλα λιγότερο με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία να έχουμε ξεραμένα μαλλιά και σε κάποια άλλα να μην φορμάρονται καθόλου. Με την βούρτσα όμως το προϊόν κατανέμετε ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.