Πρόσφατα η Intimissimi λάνσαρε τη νέα της καμπάνια με τίτλο «Inside and Out» (θα τη βρεις και με το hashtag #insideandout). Αυτή η καμπάνια είχε έναν αρκετά πρωτοποριακό σκοπό, ειδικά όσον αφορά μια εταιρεία εσωρούχων: Ήθελε να γίνει φόρος τιμής στις δυναμικές γυναίκες, αλλά και να υπογραμμίσει πώς αλληλεπιδρά μια γυναίκα με τα εσώρουχά της χωρίς να είναι επίπεδα ερωτική ή κοινότυπα σέξυ. Και τα κατάφερε.

Πρωταγωνίστριες της καμπάνιας η τενίστρια Ana Ivanovic, η ηθοποιός Dakota Johnson, η σεφ-συγγραφέας και επιχειρηματίας Ela Mills, καθώς και η επί σειρά ετών μούσα της Intimissimi, Irina Shayk. Πίσω από το φακό βρέθηκε ο Mario Testino, διεθνούς φήμης φωτογράφος, σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής.

pjimage (1)

Η Inside and Out καμπάνια προχώρησε πέρα από μια κοινή διαφήμιση εσωρούχων, δείχνοντάς μας τα επιτεύγματα των γυναικών αυτών, οι οποίες βρίσκουν σιγουριά και άνεση στα εσώρουχά τους, τα οποία λειτουργούν υποστηρικτικά στις καθημερινές μας ανάγκες και, φυσικά, μας φτιάχνουν τη διάθεση!

pjimage

Μαζί με την Inside and Out καμπάνια μπορείς στα καταστήματα να βρεις και τη νέα συλλογή Exotic Riviera, η οποία υπογραμμίζει τη μετάβαση στη φθινοπωρινή σεζόν με εξωτικό ύφος και τροπικά prints σε μαύρο σατέν αλλά και λευκό σε μακραμέ (macramé) δαντέλα!