Η Intimissimi πάντα έχει τον τρόπο να μας κακομαθαίνει με τα σχέδια και τα χρώματά της και η σεζόν που ξεκινάει θα μας βρει με ακόμα περισσότερα χρώματα στα iconic σχέδια του brand!

Η νέα must-have χρωματική παλέτα είναι εμπνευσμένη…γλυκά, με χρώματα που θυμίζουν φρούτα και γλυκά να είναι hot αυτό το φθινόπωρο, πάντα με συνοδεία το κλασικό μαύρο και τα αγαπημένα nudes!

Τα καινούρια χρώματα ταιριάζουν υπέροχα στο “Elena Bra”, το θρυλικό σουτιέν με την ελαφριά ενίσχυση και το υπέροχα διακριτικό σχέδιο (που ταιριάζει εξίσου με τα τελευταία ελαφριά, καλοκαιρινά μας outfits αλλά και με τα λεπτά πουλόβερ που θα τιμήσουμε σύντομα)!

 

pjimage

Motto της νέας συλλογής είναι το “Life is better in colorful lingerieή αλλιώς “Η ζωή είναι πιο όμορφη με χρωματιστά εσώρουχα” στα ελληνικά, και σίγουρα τα νέα χρώματα μας προκαλούν να φορέσουμε το ουράνιο τόξο-και να νιώθουμε λίγο πιο χαρούμενες κάθε φορά που σκεφτόμαστε την κρυφή μας έκρηξη χρώματος!

Περισσότερα για τη νέα, χρωματιστή συλλογή της Intimissimi θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της και, βέβαια, με το hashtag #rainbowlingerie!