Όλες οι γυναίκες λίγο πολύ, εκτός από το βασικό μας – καθημερινό θα έλεγα – μακιγιάζ, σε γενικές γραμμές το συνδυάζουμε με ένα σούπερ φόρεμα και όμορφα κοσμήματα.

Ας δούμε λοιπόν τις φετινές τάσεις.

1. Φωτεινές σκιές

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια πολλές αποχρώσεις ροζ, κίτρινου, μπλε, πράσινου, πορφυρού, πορτοκαλί, για να τονιστούν τα μάτια σου.

2. Μαύρες σκιές

Μπορείς να υιοθετήσεις μια δραματική εμφάνιση για το νέο έτος με μαύρο μακιγιάζ στα μάτια, ιδιαίτερα με μαύρες σκιές, δημιουργώντας ένα κομψό μακιγιάζ.

3. Κόκκινα χείλη

Μπορείς να κάνεις τα μάτια σου εκφραστικά ή απλά να χρησιμοποιήσεις λίγη μάσκαρα και αϊλάινερ, σε συνδυασμό με κόκκινα χείλη, δημιουργώντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

4. Cherry, cherry, cherry

Πιθανόν θεωρείς πως αξίζει να κάνεις ένα μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη ή στα μάτια. Αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει και οι σύγχρονες τάσεις και αυτές επίσης. Απίστευτα θεαματικό θα είναι το μακιγιάζ με χείλη κερασιού, το οποίο μπορεί να γίνει με ένα παρόμοιο χρώμα των σκιών.

5. Χρυσές σκιές

Το χρυσό είναι μια εξαιρετική επιλογή, μιας και θα φωτίσει τα μάτια σου, κάνοντάς σε ξεχωριστή.

6. Παχιά γραμμή αϊλάινερ

Πολύ hot τάση. Μπορείς να τη συνδυάσεις με nude χείλη ή και ένα απλό γκλος.

7. Μπορντό και μοβ κραγιόν

Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με απαλό μακιγιάζ στα μάτια είτε με μία μικρή γραμμή αϊλάινερ όπως επίσης με μια σκιά της ίδιας απόχρωσης. Χωρίς υπερβολές όμως στα μάτια! Σίγουρα θα ξεχωρίσεις!

Makeup Artist
Aλεξάνδρα Μηλιώτη