Άπαντες γνωρίζουμε ότι οι ιθύνοντες των Zara προσέχουν πολύ την εξωτερική εμφάνιση και ομορφιά των υπαλλήλων τους. Και αυτό ισχύει για όλα τα καταστήματα εντός και εκτός Ελλάδας. Και ένα ακόμη γεγονός, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την άποψη.

Η 20χρονη, Cree Ballah, έζησε όπως δήλωσε το πιο εξευτελιστικό σκηνικό μπροστά στον κόσμο εξαιτίας του χτενίσματος της. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο εμφανίστηκε στην δουλειά με box braids που θεωρήθηκαν από τους δύο υπεύθυνους της ως μη επαγγελματικό και αταίριαστο για την ιδεολογία των Zara του Τορόντο, βγάζοντας την μάλιστα εκτός του καταστήματος.

χτένισμα

Τα λόγια τους ήταν τα εξής: “Δεν προσπαθούμε να σε προσβάλουμε αλλά το look στα μαλλιά που έχεις αυτή την στιγμή δεν ταιριάζουν τα Zara“.

Το θέμα πήρε φυσικά μεγάλες διαστάσεις, γι’αυτό και τα Zara σε ανακοίνωση τους δήλωσαν ότι δεν ανέχονται οποιαδήποτε μορφή διάκρισης, ωστόσο η εταιρία υποστήριξε τελικά τους υπεύθυνους οι οποίοι ασχολούνται άμεσα με τον εργαζόμενο. Σέβεται επίσης την ιδιωτικότητα των συζητήσεων μεταξύ εργαζομένων αφήνοντας ασχολιάστο το τι ακριβώς ειπώθηκε.

braids

 

One Response

  1. ΚΩΣΤΗΣ

    XAXA!!ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥ!!!ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑ ΖΑΡΑ ΑΠΟΡΩ!!!