Παρά τα όσα πιστεύαμε, η τεκίλα είνα ένα ποτό που σου κάνει πολύ καλό! Ενώ σε βοηθάει να χάσεις βάρος! Πως; Οι επιστήμονες το ερεύνησαν.

Η τεκίλα παράγεται από ένα φυτό το αγαύη, το οποίο λειτουργεί εξισορρπιστικά για την κυκλοφορία του αίματος, ενώ επειδή είναι βοηθάει και ως φυσικό λιποδιαλυτικό.

Όλα εξηγούνται αν σκεφτείς πως η αγαύη είναι φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης, το οποίο απορροφάται πιο εύκολα από τον οργανισμό και φέρνει τα επίπεδα της πίεσης του αίματος στα φυσιολογικά οτυ επίπεδα. Ενώ επειδή ακριβώς είναι χαμηλό σε λιπαρά αποτελεί και ένα πρώτης τάξεως υποκατάστατο της ζάχαρης το οποίο όχι μόνο δεν σε παχαίνει, αλλά επιταχύνει και την διαδικασία χάσιμου βάρους, αφού επιβραδύνει την διαδικασία πέψης. Μαγικό;

Ενώ τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πως αν ένα ποτηράκι τεκίλα συνδυαστεί με σωστή διατροφή και καλή άσκηση, είναι ικανό να σε βοηθήσει στο να διατηρήσεις το βάρος σου στα ίδια επίπεδα και ίσως να χάσεις και μερικά κιλάκια.

Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα μας για το αν το αλκοόλ ευθύνεται για τα έξτρα κιλά μας, είναι πως η τεκίλα αποτελεί ουσιαστικά σύμμαχο μας.

Salud!