Ο διάσημος σεφ Jamie Oliver έχει πειραματιστεί με αρκετές δίαιτες, όπως οι περισσότεροι από εμάς. Πρόσφατα όμως αποκάλυψε με ποιον τρόπο κατάφερε να “ξεφορτωθεί” τα περιττά κιλά που τον ταλαιπωρούσαν. Το μυστικό του, όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι μόλις ένα συστατικό το οποίο έκοψε από τη διατροφή του!

Ο τηλεπτικός σεφ, που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τις εκπομπές μαγειρικής “Jamie’s 15 Minute Meals” και “Jamie’s Ministry of Food”, ανέφερε ότι απομακρύνοντας ένα μόνο συστατικό από τη διατροφή του κατάφερε να χάσει πολύ βάρος. Ο Jamie, που έχει 5 παιδιά με τη σύζυγό του Jools Oliver, αφαίρεσε το κρέας από την καθημερινή διατροφή του, με αποτέλεσμα να αλλάξει και το βάρος του.

Το “κλειδί” είναι στα λαχανικά

Σύμφωνα με τον ίδιο, μείωσε το κρέας και αύξησε τα λαχανικά αρκετά. Παράλληλα, άρχισε να κοιμάται καλύτερα και να κινείται περισσότερο. Όταν ξεκίνησε μάλιστα να υιοθετεί πιο υγιεινές συνήθειες, είδε αμέσως μεγάλη διαφορά και έχασε 12 κιλά πολύ γρήγορα χωρίς να σταματήσει πρακτικά να τρώει.

Σε συνέντευξή του συνέστησε σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος, να αντικαταστήσουν το κρέας με μεγάλες μερίδες λαχανικών και παρακινεί τους άλλους να αρχίσουν να καταναλώνουν περισσότερους καρπούς.

Διαβάστε επίσης:

Διαλειμματική δίαιτα: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να αδυνατίσεις στο Πι και Φι