Η Jennifer Garner θα γιορτάσει τα 51α γενέθλιά της αυτόν τον Απρίλιο και βασίζεται σε απλές αλλά ισχυρές τεχνικές για να διατηρήσει τη νεανική της λάμψη. Οι χαμηλού κόστους συμβουλές ομορφιάς της, όπως η ενυδάτωση και οι διάφοροι τρόποι άσκησης, είναι τόσο προσιτές όσο και πρακτικές. Γιατί να μην δοκιμάσεις μερικές από τις τεχνικές της και να δεις τι λειτουργεί για εσάς;

Έχει ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης

Η τακτική άσκηση όχι μόνο ωφελεί τη σωματική σας υγεία, αλλά ενισχύει επίσης τη φυσική λάμψη του δέρματος, προσδίδοντας μια υγιή λάμψη. Ως υπέρμαχος της φυσικής κατάστασης, η σταρ του Yes Day αποδίδει την άψογη επιδερμίδα της στο τακτικό πρόγραμμα άσκησής της.  «Πιστεύω ότι το να είσαι συνεπής με τις προπονήσεις είναι ένα μεγάλο μέρος του να έχεις υγιές δέρμα», είπε.

Αλλάζει τη ρουτίνα περιποίησης ανάλογα με την εποχή

Με την αλλαγή των εποχών, το δέρμα απαιτεί την ανάλογη φροντίδα για να προσαρμοστεί στο κλίμα. Είναι σημαντικό να τροποποιήσεις τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου για να προσαρμοστείς σε αυτές τις αλλαγές. Η Jennifer Garner συμβουλεύει ότι καθώς η θερμοκρασία πέφτει, αυξάνει την ποσότητα των ενυδατικών προϊόντων για να διατηρήσει την ενυδάτωση του δέρματος.

Διατηρεί το δέρμα της καλά ενυδατωμένο

Η επαρκής ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και μπορεί να κάνει θαύματα για τη διατήρηση νεανικού, σφριγηλού δέρματος. Η Jennifer Garner υποστηρίζει το υαλουρονικό οξύ ως ένα εξαιρετικά ευεργετικό συστατικό, λόγω της φυσικής παρουσίας του στο δέρμα. Η ενσωμάτωση του υαλουρονικού οξέος στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας μπορεί να είναι ευεργετική για την προώθηση υγιούς, ενυδατωμένου δέρματος.