Καλό μήνα, είπαμε; Δεν είπαμε. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε πιάνει αυτός ο αέρας ανανέωσης. Που θες να θέσεις νέους στόχους, να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου και να γίνεις πιο παραγωγική στην δουλειά σου. Κατ’αρχήν για να γίνουν όσα περισσότερα γίνεται, πρέπει να φτιάξεις ένα πρόγραμμα. Πάρε μολύβι, χαρτί και άρχισε να σημειώνεις και ξεκίνα τα παρακάτω για να βοηθήσεις τον εαυτό σου:

1. Ξεκίνα γυμναστική

Το λέμε και το ξαναλέμε εδώ στο That’s life. Είναι σημαντικό να εντάξεις την γυμναστική στην καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις πολύ πιο ευχάριστα, θα έχεις περισσότερη ενέργεια και θα γυμνάσεις το σώμα σου.

2. Πρόσεξε την υγεία σου

Με την υγεία δεν παίζουμε. Οφείλεις να την προσέχεις, γι’αυτό αν έχεις παρατηρήσει τελευταία κάποια προβληματάκια, τότε καλό είναι να επισκεφτείς έναν απ’τους γιατρούς σου.

3. Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου

Όσαν ρούχα δεν φοράς τότε καλό είναι να τα πάρεις απ’την ντουλάπα σου, ενώ παράλληλα να ανανεώσεις το στιλ σου επιλέγοντας ρούχα που ίσως ταιριάζουν καλύτερα. Μια δοκιμή πάντως θα σε πείσει.

4. Διαχειρίσου σωστά τα χρήματα σου

Προφανώς με το που μπαίνει το μηνιατικό να σε πιάσει η υπερκατανάλωση σου, ωστόσο πρέπει να μάθεις να κάνεις οικονομία. Για παράδειγμα, είναι καλό να υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό γιατί μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι που ήθελες καιρό να κάνεις.

5. Πρόσεχε περισσότερο την διατροφή σου

Μπορεί να μην θες να χάσεις κιλά, αλλά η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του οργανισμού. Πρόσθεσε σε αυτή λοιπόν λαχανικά, φρούτα και πολύ νερό.