Το YACHT CLUB SERIFOS γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια λειτουργίας του και μας καλεί σε ένα ατελείωτο καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο γεύσεις, μουσική και απόλυτη διασκέδαση. Το πιο εμβληματικό μαγαζί της Σερίφου, το «ΣΤΕΚΙ» για εκείνους που το γνωρίζουν καλά, ξέρει όσο κανένα άλλο πώς να δημιουργεί παρέες, να φτιάχνει αναμνήσεις, να διασκεδάζει τον κόσμο και φυσικά να γιορτάζει τα γενέθλια του!

YACHT CLUB SERIFOS_25yeas_poster

Το YACHT CLUB SERIFOS στα 25 χρόνια λειτουργίας του διατήρησε αναλλοίωτο το χαρακτήρα του και λειτούργησε πάντα με γνώμονα την απόλαυση και την ξεγνοιασιά του κάθε του επισκέπτη. Ο Γιώργος Νικολάου το 1994 έστησε με μεράκι το YACHT CLUB SERIFOS στο πλέον διατηρητέο κτήριο του νησιού και ως ένας καλός «καπετάνιος» δημιούργησε το καλύτερο σημείο συνάντησης στο Λειβάδι της Σερίφου. Το μαγαζί αυτό ήταν, είναι και θα παραμείνει πάντα σημείο συνάντησης των επισκεπτών του νησιού και θα δένει γλυκά και τρυφερά το παρελθόν με το έντονο παρόν, τις νέες προσθήκες στις παρέες με τα παλιά γνώριμα πρόσωπα, τη διασκέδαση με την απόλαυση, τα γευστικά πρωινά με τα μουσικά βράδια. Το YACHT CLUB SERIFOS έχει ταυτιστεί τόσο με την ιστορία του νησιού, όσο και με τις αναμνήσεις χιλιάδων θαμώνων και επισκεπτών της Σερίφου.

Το καλοκαίρι του 2018 έχει άρωμα θάλασσας και το YACHT CLUB SERIFOS σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό ταξίδι διασκέδασης. Ο «καπετάνιος» Γιώργος Νικολάου και το εκλεκτό πλήρωμά του, σας περιμένουν για ένα ταξίδι διασκέδασης και χορού όπως μόνο εκείνοι ξέρουν μετά από 25 χρόνια εμπειρίας! Βασικά συστατικά της επιτυχίας για γευστικά πρωινά, ο εκλεκτός καφές δίπλα στη θάλασσα στο μαγευτικό σούρουπο και οι υπέροχες μουσικές βραδιές κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι. Είστε έτοιμοι για επιβίβαση;