Με τη χαρά να ανακοινώσουμε την επιστροφή του καθιερωμένου bazaar του brand MEYIA, φέρνουμε τα πιο hot μαγιό για το καλοκαίρι στις πιο προσιτές τιμές. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από την ποικιλία και την ποιότητα που προσφέρουμε σε ένα εκλεκτικό event που διαρκεί τρεις μέρες γεμάτες με στιλ και μόδα.

Ημερομηνίες και Τοποθεσία

Από την Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου, το Showroom του brand MEYIA θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μόδας στη διεύθυνση Ολυμπιονικών 184 (παράδρομος Λ. Κηφισιάς), Νέο Ψυχικό. Για πληροφορίες και ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6740761.

Ωράριο Λειτουργίας

Το κατάστημα θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 20:00, δίνοντάς σας άφθονο χρόνο να ανακαλύψετε και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από τη συλλογή μας.

Υποστήριξη προς το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε, συνεισφέρετε στην εκπαίδευση και την ενίσχυση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λαμίας, καθώς ένα ποσοστό 10% επί των εσόδων θα διατεθεί για αυτόν τον σκοπό.

Επισκεφθείτε το Καλοκαιρινό Bazaar του Brand MEYIA

Σας περιμένουμε στο πιο καλοκαιρινό bazaar, όπου μια μεγάλη ποικιλία από τα πιο εντυπωσιακά μαγιό για το καλοκαίρι σας περιμένει να τα ανακαλύψετε. Ελάτε να επιλέξετε το στυλ που σας ταιριάζει και να απογειώσετε την εμφάνισή σας στην παραλία ή την πισίνα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.