Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει αλλά τί σημασία έχει αν δεν φροντίζουμε και δεν αγαπάμε πρώτα από όλα τον εαυτό μας; Πριν από κάθε σχέση, κάθε έρωτα και κάθε αλληλεπίσραση με τους άλλους θα πρέπει να μάθουμε να σχετιζόμαστε με εμάς τις ίδιες! Να μας θαυμάζουμε, να μας προσέχουμε, να μας αγαπάμε και να μας το δείχνουμε! Αξίζεις ένα δώρο από σένα για σένα, για να μη ξεχνάς να σε βάζεις προτεραιότητα! Ειδικά, αυτό το δώρο που θα σε ανταμείψει και θα σε κάνει να λάμψεις ακόμα περισσότερο!

Η Merveillance LIFT της NUXE, ρουτίνα σφριγηλότητας προσώπου και επανόρθωσης ρυτίδων αποτελείται από 6 αντιγηραντικά προϊόντα εμπλουτισμένα με έλαιο από μικροφύκη: χωρίς σιλικόνες φόρμουλες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 96% φυσικής προέλευσης υλικά. Τα προϊόντα αυτά είναι επίσης θησαυρός για τις αισθήσεις. Λόγω των καταπληκτικών δραστικών υφών τους και του ακαταμάχητου αρώματός(1) τους, ένα διακριτικό μπουκέτο από φρέζια και μανόλια σε βάση από White Musk.

Έλαιο από μικροφύκη: Η δύναμη 4ων δισεκατομμυρίων ενεργών κυττάρων σε μία σταγόνα. Η Κρέμα Σύσφιξης και Λάμψης περιέχει ένα εξαιρετικό επανορθωτικό έλαιο από μικροφύκη που καλλιεργείται στην Βρετάνη. Για να αξιοποιηθεί η αποτελεσματικότητά του, το Έλαιο από μικροφύκη λαμβάνεται χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία: κάθε σταγόνα ελαίου περιλαμβάνει την συμπυκνωμένη δύναμη 4 δισεκατομμυρίων ενεργών συστατικών για ενδυνάμωση της εσωτερικής δομής του δέρματος.

Μια ελαφρώς χρωματισμένη κρέμα με φυτικό εκχύλισμα τομάτας, το οποίο δίνει χρώμα στην κρέμα για μια ομοιόμορφη υφή που αναδεικνύει τη λάμψη σε όλους τους τόνους δέρματος.

  • ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Το δέρμα γίνται πιο λαμπερό και φαίνεται ανανεωμένο. Το δέρμα φαίνεται πιο λείο για το 100%(3) των χρηστών.

  • ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ:

Οι ρυτίδες διορθώνονται και το δέρμα συσφίγγεται.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.