Η αποτρίχωση με κερί στο σπίτι μπορεί να ακούγεται κάτι σας επικίνδυνες αποστολές αλλά πίστεψέ μας δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Με λίγη εξάσκηση και τις σωστές κινήσεις όλα θα πάνε τέλεια! Είσαι έτοιμη να ξεκινήσουμε; Τα παρακάτω βήματα ισχύουν σε οποιαδήποτε μέθοδο επιλέξεις για να έχεις υπέροχο αποτέλεσμα που διαρκεί.

  1. Μια ημέρα πριν θα πρέπει να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου και φυσικά να επιμείνεις λίγο περισσότερο στα σημεία που θα κάνεις την αποτρίχωση.
  2. Κάθε είδους ενυδατική κρέμα απαγορεύεται την ημέρα της αποτρίχωσης. Ακόμη και το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Από το να μη γίνει σωστά η διαδικασία μέχρι να προκαλέσει ερεθισμούς.
  3. Για να αποφύγεις τους ερεθισμούς, τις φλεγμονές ακόμη και τις μολύνσεις θα πρέπει να ξεκινήσεις τη διαδικασία απλώνοντας καθαρό οινόπνευμα στην περιοχή που πρόκειται να αποτριχώσεις.
  4. Όποια μέθοδο κι αν έχεις επιλέξει φρόντισε να απλώσεις το προϊόν με φορά ίδια με αυτή της τρίχας. Ασκείς μια ελαφριά πίεση και στη συνέχεια τραβάς το κερί ή την ταινία προς την αντίθετη φορά και με γρήγορες κινήσεις για να μην έχεις έντονη την αίσθηση του πόνου.
  5. Αν έχουν μείνει κάποιες μικρές τρίχες μπορείς πολύ απλά να τις αφαιρέσεις με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια.
  6. Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία της αποτρίχωσης, καθαρίζεις την περιοχή καλά και μετά ενυδατώνεις την περιοχή με μια πλούσια ενυδατική κρέμα με καταπραϋντική σύνθεση για να απαλύνεις κάθε ερεθισμός.

Και επειδή τώρα που τα έμαθες ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσεις, η Simoun σου κάνει ένα απίθανο δώρο! Δύο τυχερές θα κερδίσουν από ένα πακέτο με τα παρακάτω προιόντα για να έχουν απαλά πόδια αλλά και μπικίνι όλο το καλοκαίρι!

1 ρολέτα χαλάουα

Ταινίες

Χαλάουα σε βαζάκι

Χαλάουα 60gr

Πώς θα πάρεις όμως μέρος στον διαγωνισμό;

  1. Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το άρθρο
  2. Ακολούθησε τη σελίδα του Thatslife στο Facebook 
  3. Ακολούθησε τη σελίδα της Simoun στο Facebook 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 11/7! Καλή επιτυχία!

About The Author

22 Σχόλια