Μέρος της διασκέδασης του μακιγιάζ είναι η χρήση του για να τονίσει ορισμένες περιοχές του προσώπου. Μια μικρή επικάλυψη των χειλιών μπορεί να δημιουργήσει μια τέλεια παχουλή σύσταση σε ελάχιστο χρόνο. Και αν θέλετε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ανοιχτά, υπάρχουν σίγουρα τρόποι να χρησιμοποιήσετε το μακιγιάζ για να το πετύχετε. Το να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα μπορεί να ακούγεται σαν αδύνατο έργο, αλλά υπάρχουν γρήγοροι και εύκολοι τρόποι για να το κάνετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα που μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας μακιγιάζ.

4 απλά τρικ για μεγάλα μάτια είναι παρακάτω.

Εφαρμόστε ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στις γωνίες των ματιών

Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει τα μάτια να φαίνονται πιο ανοιχτά. Απλώς φροντίστε να τα εφαρμόσετε μόνο στις εξωτερικές γωνίες (μπορείτε ακόμη και να τα προσθέσετε τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων, αν θέλετε!).

Εφαρμόστε Highlight στο κόκκαλο του φρυδιού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φρύδια και τα κόκαλα των φρυδιών για να σμιλέψετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Η εφαρμογή highlighter στο κόκκαλο του φρυδιού είναι ένας τρόπος για να γίνει η δουλειά. 

Φωτίστε την υδάτινη γραμμή σας

Για ένα εφέ που ανοίγει τα μάτια, δοκιμάστε να ανταλλάξετε τη σκούρα επένδυση με λευκό eyeliner ή nude eyeliner. 

Ανακατέψτε τη σκιά ματιών σας μέχρι το φρύδι σας

Η τεχνική για να φαίνονται τα μάτια να μεγαλύτερα είναι να πλησιάζουμε τη σκιά πολύ κοντά στο μέτωπο. Αυτό δίνει την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος των βλεφάρων σας είναι μεγαλύτερος και ανοίγει περισσότερο τα μάτια, ειδικά αν έχετε μάτια με κουκούλα.