Θέλεις ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι χωρίς ανησυχίες; Τώρα θα το έχεις! Οι βόλτες στη παραλία, οι βουτιές στη θάλασσα, το παιχνίδι στο γρασίδι, οι ποδηλατάδες και ότι άλλο έχεις φανταστεί να κάνεις φέτος το καλοκαίρι, εκτός από την χαρά και την απόλαυση που μπορούν να προσφέρουν, κρύβουν και κάποιους κινδύνους μικροτραυματισμών.

Και πως θα διώξεις αυτό το άγχος μακριά; Παρέα με το Hansaplast που τα τελευταία 100 χρόνια είναι κοντά μας για να μπορούμε να απολαμβάνουμε στο έπακρον τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, έχοντας την σιγουριά ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους μικροτραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν τόσο σε εμάς όσο και στους μικρούς μας φίλους, εύκολα και αποτελεσματικά.

 

Για την αποφυγή λοιπόν των μολύνσεων και την γρήγορη επούλωση των πληγών η σωστή αντιμετώπιση είναι σωστός καθαρισμός και η περιποίηση του τραύματος. Έτσι, το Hansaplast δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που εξελίσσονται συνεχώς με σεβασμό απέναντι στον περιβάλλον αλλά και με προτεραιότητα την αποτελεσματικότητα.

Ας ανακαλύψουμε μαζί τα προϊόντα που θα μας λύσουν τα χέρια και θα μας χαρίσουν ξέγνοιαστες στιγμές!

ΚΙΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Το kit περιποίησης πληγών για ενήλικες περιλαμβάνει:
• το σπρέι για τον αντισηπτικό καθαρισμό των πληγών
• την κρέμα επούλωσης, ώστε να αποφευχθούν τα σημάδια
• τα επιθέματα Elastic που είναι αδιάβροχα, κολλάνε σταθερά και είναι ελαστικά, με σκοπό να ευνοούν την κίνηση

Summer Tip: Η κρέμα επούλωσης ενυδατώνει κι ανακουφίζει την επιδερμίδα και από ηλιακά εγκαύματα ή εγκαύματα έως και 2 ου βαθμού.

 

KIT ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

To πρακτικό αυτό kit περιποίησης πληγών για παιδιά περιλαμβάνει:
• το σπρέι για τον ανώδυνο καθαρισμό των πληγών
• την κρέμα επούλωσης
• επιθέματα με παιδικές φιγούρες

Summer Tip: Η κρέμα επούλωσης πληγών μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιπτώσεις ηλιακών εγκαυμάτων ή σε εγκαύματα έως και 2 ου βαθμού, ενώ μπαίνει και σε ανοιχτές πληγές.

Καλό καλοκαίρι, παρέα με το Hansaplast!