Πριν από δύο χρόνια η Demi Bagby τραυμάτισε πολύ άσχημα τη μέση της. Οι γιατροί της έλεγαν πως υπήρχε κίνδυνος να αποκτήσει μόνιμο πρόβλημα ή ακόμα και να μείνει παράλυτη. Αυτό που της απαγόρεψαν ρητά ήταν η σκληρή γυμναστική. Σήμερα η είναι 16 ετών, έχει 250.000 followers στο Instagram και γυμνάζεται όπως κανένας άλλος. Είναι αφοσιωμένη στο fitness, αυτό που της άλλαξε τη ζωή.

Backflip Burpees… @thedavecastro @crossfitgames @crossfit I'm waiting 😉 @alecsmith8 I challenge you!!

A post shared by Demi Bagby💋 (@demibagby) on

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Fringe Sport εξήγησε πως ανακάλυψε το CrossFit και από εκεί και μετά δεν ξανακοίταξε πίσω. Είχε δει κάποια video με άτομα που έκαναν crossfit και είπε πως εάν έφευγε ο κίνδυνος που είχε στη μέση, θα το έκανε κάθε μέρα. Σήμερα είναι η 23η αθλήτρια στον κόσμο στο CrossFit, ένα φαινόμενο που δεν σταματά να γυμνάζεται ούτε δευτερόλεπτο!

Funday Friday ❤️

A post shared by Demi Bagby💋 (@demibagby) on

Ακόμα και όταν είναι στο δρόμο, μέσα στο σούπερ μάρκετ, σταματημένη στο φανάρι. Πάντα θα βρει να κάνει κάτι, αξιοποιώντας την κάθε περίσταση για να γυμναστεί. Δεν βρίσκει δικαιολογίες. Κάνει το ακριβώς αντίθετο και είναι αφοσιωμένη στο πάθος της.

Escape💛 #LaneSplitting

A post shared by Demi Bagby💋 (@demibagby) on

Σηκώνει βάρη, κάνει αερόβια, σκαρφαλώνει, δεν σταματά να γυμνάζει το σώμα της. Αυτό που κάποτε δεν ήξερε εάν θα ξαναπερπατούσε ποτέ. Εσείς; Τι κάνατε σήμερα για το σώμα σας;