Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ένα από τα καλύτερα σώματα και αυτό είναι αποτέλεσμα συνδυασμένης διατροφής και άσκησης. Και τα μυστικά της φανερώθηκαν!

Η Κατερίνα εξομολογήθηκε σε παλαιότερες συνεντεύξεις της πως είχε μεγάλο πρόβλημα να χάσει 17 κιλά και τα κατάφερε ακολουθώντας πιστά το διατροφολόγιο της αλλά και το πρόγραμμα εκγύμνασης της, ζυγίζοντας σήμερα 55 κιλά.

Το μεγάλο μυστικό της Κατερίνας βρίσκεται στο πρωινό τρέξιμο στο σπίτι, με το οποίο ξεκινά την μέρα της. Το πρωινό της αποτελείται από φυσικό χυμό πορτοκάλι με κανέλα και ένα τοστ. Το μεσημέρι τρώει σαλάτα ενώ το βράδυ απολαμβάνει το βραδινό της  διαγράφοντας τα τηγανητά από το μενού!

Η Κατερίνα Καινούργιου συνηθίζει να τρώει ψητά ψάρια και μακαρόνια, τα οποία απολαμβάνει μόλις μια φορά την εβδομάδα, ενώ μέσα στην ημέρα καταναλώνει 3 φορές μαύρη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς, που δίνουν ενέργεια.

Ένα από τα βασικά μυστικά είναι πως η παρουσιάστρια δεν τρώει  σχεδόν ποτέ μετά τις 9 το βράδυ, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνει άφθονο τσάι και 3 λίτρα νερό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης, εκτός από το πρωινό τρέξιμο, η Κατερίνα κάνει καθημερινά προπονήσεις TRX και περιποιείται την επιδερμίδα της με φαρμακευτικές κρέμες, προσέχοντας το δέρμα της να είναι διαρκώς ενυδατωμένο.

About The Author