«Τι φοράω πάνω από τα εσώρουχα;», «Τι υφές να επιλέξω;», «Τι επίδοση να περιμένω από τις φυσικές ίνες σε σύγκριση με τις επεξεργασμένες;». Εμείς οι γυναίκες καθημερινά καλούμαστε να απαντήσουμε όλα αυτά τα ερωτήματα. Και όμως υπάρχει λύση καθώς όλες οι γυναίκες ολοένα και γίνονται πιοσυνειδητοποιημένες κι απαιτητικές σε θέματα ποιότητας/επίδοσης των υφών που έρχονται σε επαφή με το δέρμα τουςγεγονός που οδήγησε στη δημιουργίατου πρακτικού οδηγού The Intimissimi Every Wear Book”.

 

Ένας μίνι οδηγός τσέπης περιγράφει  την εφαρμογήάνεση και επίδοση των υφών (μετάξιμααλί&μετάξι, modal, modal-κασμίρισοθερμικό modal-κασμίρ, modal-δαντέλα, modal-μετάξιβαμβάκι Supima, φυσικό βαμβάκιβαμβάκι raw cut  μικροϊνεςπου χρησιμοποιούνται στα basic πλαχτά και cult κομμάτια (tops, αμάνικες μπλουζεςκορμάκιαμακρυμάνικα πλεχτάσλιπκ.α.) κατάλληλα για να φορεθούν πάνω από τα εσώρουχα”.

Έτσι κάθε γυναίκα θα είναι σε θέση να γνωρίζει τι να επιλέξει και ποιο κομμάτι να ταιριάξει με το σωστό” εσώρουχο όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Μία ευκαιρία να κατατοπιστείτε για κάθε πλευρά του ρούχου σαςμία φιλοσοφία αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα που είναι ολοένα και πιο συνειδητοποιημένη για την -εσωτερική και εξωτερική- γοητεία της.
Μία πεποίθηση που συνοψίζεται στο 
hashtag #insideandout, το οποίο η Intimissimi επέλεξε για να επικοινωνήσει το νέο όραμα της θηλυκής ομορφιάς. Πραγματική, σύγχρονη και περήφανη για την αισθησιακότητά της.

 

Tο μοντέλο του Every Wear Book της Intimissimi είναι η Irina Shaykη μούσα του brand που ενσαρκώνει με ακαταμάχητο τρόπο την ομορφιά και την ιδανικήέννοια της σημερινής γυναίκαςμαζί με την κομψή αισθησιακότητα αντανακλά την έξυπνη άνεση και ποιότητα που υπογράφει η Intimissimi  

 

Σοκολάτα – Χριστούγεννα – Εσώρουχα.

Ο τέλειος συνειρμός. Μπείτε σε ένα κατάστημα Ιntimissimi για να ανακαλύψετε την Christmas Collection και να δοκιμάσετε τα περίφημα ιταλικά σοκολατάκια Caffarel, γνωστά και για τις αrty συσκευασίες τους. Μία τέτοια, μία χριστουγεννιάτικη μπάλα με 10 σοκολατάκια Caffarel* μπορεί να γίνει δική σας με αγορές 60€ και άνω.
*Iσχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

 

About The Author