Ένα VIP party για την επίσημη παρουσίαση των νέων ξανθών αποχρώσεων της Keratin Color, διοργανώθηκε την Τρίτη 8 Μαρτίου στο Salon de Bricolage με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι εκπρόσωποι της μόδας και της ομορφιάς, και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια φέτος χρησιμοποίησε την Keratin Color 8.4 ξανθό ανοιχτό χρυσό, σε περίπτωση που αναρωτιόσουν γιατί λάμπει τόσο η απόχρωση της.

Οι προσκεκλημένοι που παρευρέθηκαν στην λαμπερή βραδιά, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά 5 νέες ξανθές αποχρώσεις της Keratin Color από τον Schwarzkopf με Κερατίνη και στα 3 βήματα σε μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας με επίκεντρο τις τάσεις στο χρώμα μαλλιών και κεντρικό πρόσωπο την Τζένη Μπαλατσινού, την πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που χρησιμοποίησε τις νέες αποχρώσεις της Keratin Color, έτσι όπως την σχεδίασαν οι γνωστοί Fashion Editors Χάρης Γκοτζαμανίδης και Ηλίας Μιχαλόλιας.

02

Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing Director της Henkel και η Ιωάννα Κουρνούτη, Brand Manager Color της Henkel υποδέχθηκαν τις εκλεκτές προσκεκλημένες και συζήτησαν μαζί τους για τις νέες ξανθές αποχρώσεις.

Η Τζένη Μπαλατσινού, αναφέρθηκε στην εμπειρία της και την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στην περιποιητική βαφή Keratin Color που την αφήνει πάντα απόλυτα ικανοποιημένη σε όποια απόχρωση και εάν επιλέγει κάθε φορά.

Οι νέες βαφές διατίθενται σε 5 μοναδικές αποχρώσεις, συμπληρώνουν την ποικιλία που προσφέρει η Keratin Color στα ξανθά και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να παρέχουν προστασία της τρίχας και υπέροχους ξανθούς τόνους που καλύπτουν τέλεια τα λευκά. Ανακαλύψτε και εσείς τις νέες αποχρώσεις:

  • 8.4 Ξανθό Ανοιχτό Χρυσό
  • 8.65 Ξανθό Ανοιχτό Μόκα
  • 9.0 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό
  • 9.1 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Σαντρέ
  • 10.4 Κατάξανθο Περλέ

 

04