Η αποτρίχωση και το ξύρισμα είναι οι πιο συνήθεις μέθοδοι αποτρίχωσης αλλά είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Μπορεί η αποτρίχωση με κερί να είναι μια διαδικασία που απαιτεί να ζεσταθεί το κερί πρώτα για να φεύγουν οι τρίχες από τον θύλακα αλλά το ξύρισμα είναι μέθοδος που ουσιαστικά κόβει τις τρίχες. Ποια είναι η καλύτερη; Βάλαμε στο μικροσκόπιο και τις δύο μεθόδους και ιδού τα αποτελέσματα:

Χρόνος διαδικασίας

Το ξύρισμα μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 10 λεπτά ανάλογα με τη ποσότητα που θέλεις να αφαιρέσεις αλλά και το κερί είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία καθώς διαρκεί 30 λεπτά για όλο το σώμα.

Διάρκεια

Φυσικά και το ξύρισμα αν θέλεις ένα αποτέλεσμα να διαρκέσει δεν είναι η καταλληλότερη μέθοδος αφού μπορεί ακόμα και την ίδια μέρα οι τρίχες να κάνουν την εμφάνιση τους. Από την άλλη η αποτρίχωση με το κερί αφήνει το σώμα απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον ένα μήνα. Επιπλέον, οι τρίχες εξασθενούν σε αντίθεση με το ξυραφάκι και έτσι η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη.

Πονάει;

Η αποτρίχωση με το κερί μπορεί να πονάει λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Το ξύρισμα από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι τελείως ανώδυνο αν γίνει σωστά. Βέβαια τις περισσότερες φορές μπορεί να κοπείς ή να σου ξεφύγουν περιοχές.

Τι θα επιλέξεις; Ουσιαστικά είναι δική σου επιλογή απλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί στην απαλότητα του δέρματος με το κερί.  Τα αποτριχωτικά προϊόντα της Simoun Cosmetics αποτελούν εδώ και χρόνια, εγγύηση στην αποτρίχωση σε κάθε σημείο του σώματός μας! Με φυσικό, απολύτως ασφαλή και σχεδόν ανώδυνο τρόπο μας προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μας δίνουν μια extra έμφαση στην καθημερινή μας περιποίηση! Για μια απαλή, λεία επιδερμίδα, απηλλαγμένη από τρίχες, επιλέγουμε το αποτριχωτικό κερί της Simoun, που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και είναι ιδανικό για το πρόσωπο, τα πόδια, τις μασχάλες, τα χέρια αλλά και το μπικίνι!

Capture

Υπάρχουν τρία είδη ρολέτας σε κερί:  Το τιτάνιο για ευαίσθητα μαυρισμένα δέρματα , το μέλι για ισχυρή ενυδάτωση και δέρμα λαμπερό και το αζουλένιο το οποίο καταπραΰνει τους ερεθισμούς! Μην ξεχνάμε: η συχνή χρήση του αποτριχωτικού κεριού μειώνει αισθητά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και μας χαρίζει μια λαμπερή όψη! Σύμμαχός μας στην αποτρίχωση θα αποτελέσουν επίσης οι έτοιμες αποτριχωτικές ταινίες σώματος με φυσικό κερί μέλισσας που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος! Οι ταινίες αποτρίχωσης αγκαλιάζουν και αφαιρούν τις τρίχες από την ρίζα προσφέροντας σας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Η αποτρίχωση γίνεται πλέον παιχνίδι με τον πιο φυσικό και αγνό τρόπο!

Κι αυτό το καλοκαίρι καλωσορίζουμε το βελούδινο δέρμα, λέμε ναι στην αποτρίχωση Simoun.