Τα παπούτσια αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες “αγάπες” στην καρδιά κάθε γυναίκας. Είναι εκείνο το βασικό συστατικό που δίνει “αέρα” στις εμφανίσεις μας και μας κάνει να νιώθουμε όμορφες, δυναμικές και σίγουρες σε κάθε μας βήμα. Κι επειδή σιγά σιγά έρχεται καλοκαίρι, δε θα μπορούσαμε να μη ρίξουμε μια ματιά στις νέες αφίξεις της σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η KALOGIROU έχει τις κατάλληλες προτάσεις για κάθε γυναίκα. Μέσα από τη φετινή της καμπάνια, η εταιρεία αγκαλιάζει τις τάσεις της χρονιάς αλλά πρεσβεύει παράλληλα και τις διαχρονικές αξίες της.

Σχέδια όπως τα πολύχρωμα kitten mules που αστράφτουν, φίνα cage strap σανδάλια δίπλα στις slingback πλατφόρμες με chunky τακούνια, τα ιριδίζοντα πέδιλα, οι ιδιαίτερες tote handbags από ψάθα, οι εμβληματικές τσάντες ώμου, συνυπάρχουν αρμονικά με τις ανδρικές δημιουργίες, που μοιάζουν να ξεπηδούν από τη φαντασία.

Η καμπάνια καταφέρνει να συνδέσει τη σύγχρονη εποχή και τη διαχρονική ανάγκη για προσωπική ελευθερία και έκφραση. Η μια γενιά δίνει το χέρι στην επόμενη κι όλες οι τάσεις των μεγάλων οίκων μόδας συναντούν υποσχόμενα ταλέντα. H KALOGIROU είναι πάντα συνοδοιπόρος.

Το σύμπαν της KALOGIROU αντανακλάται σε κάθε καρέ του fashion film και των φωτογραφιών για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022. Το πριν και το μετά. Τα πλάνα είναι σφιχτά: ένα ζευγάρι παπούτσια διαδέχεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι που χαλαρώνει σε μια βάρκα.

Ένα ζευγάρι φλαμίνγκο διαδέχεται ένα ζευγάρι παιδιών που ξεδιψά από το ίδιο λάστιχο. Στο επόμενο πλάνο, γενιές και οράματα μπλέκονται, αλλά το στυλ παραμένει διαχρονικό. Βλέπουμε την κόρη και τη μαμά, ή μήπως ο χρόνος διαστέλλεται και βλέπουμε την ενήλικη εκδοχή της νεαρής γυναίκας; Λίγο πριν δύσει ο ήλιος, το κόκκινο της ελπίδας περπατά με βήμα αποφασιστικό δίπλα στο κύμα καλωσορίζοντας μια νέα εποχή.

Η αλήθεια γίνεται virtual, το ρεαλιστικό μπλέκεται με το σουρεαλιστικό, οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό δεν υπάρχουν πια.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα make up tips για γυναίκες μετά τα 40 | Thats Life. Life as it is!