Τα κολάν παίρνουν τα πάνω τους σε δημοφιλία τελευταία, και για πολύ καλό λόγο. Υπάρχουν κολάν για κάθε καιρό, περίσταση, γούστο και budget. Πραγματικά, είναι τόσο εύκολο να φορέσεις κολάν και να μη χρειάζεται να αλλάξεις όλη τη μέρα που θα ήταν περίεργο να μη τα αγαπούσαμε!

Οι 4 καλύτεροι λόγοι που αγαπάμε τα κολάν είναι αυτοί:

Είναι άνετα

Πιο άνετα ακόμα κι από το αγαπημένο σου τζιν, δεν έχει σημασία αν κοιμάσαι, κάθεσαι, τρέχεις ή κάνεις διατάσεις, ένα κολάν θα συνεχίσει να αγκαλιάζει το σώμα σου όσο και να το ταλαιπωρήσεις. Είναι το μόνο παντελόνι με το οποίο μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά οτιδήποτε με άνεση!

Είναι παντός καιρού

Ένα κολάν μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και την ώρα που θα πας για ύπνο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Σίγουρα δεν είναι όλα τα κολάν για όλες τις ώρες, αλλά άπαξ και βρεις το ιδανικό για σένα η ζωή σου θα γίνει απίστευτα πιο βολική.

leggings-2

Αναδεικνύουν το σώμα σου χωρίς υπερβολές

Είναι δύσκολο να βρεις τη γραμμή που ένα ρούχο αναδεικνύει πραγματικά το σώμα χωρίς να σε κάνει να φαίνεσαι… τσίρκο, αλλά τα κολάν πατάνε σε αυτή τη γραμμή με εξαιρετική άνεση. Πολλά κολάν έχουν το θετικό ότι ανορθώνουν τα “σημεία κλειδί”, κάνοντάς σε να φαίνεσαι ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Είναι φθηνά

Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Αντί να πληρώσεις 30-40€ για μια φόρμα ή ένα τζιν, μπορείς να δώσεις γύρω στα 15€ (γκουχ, τα μισά, γκουχ) και να πάρεις ένα κολάν. Δε λέω, και οι φόρμες χρειάζονται, και τα τζιν αλλά τα κολάν εδώ σαφώς υπερτερούν του ανταγωνισμού.