Δεν είναι πάντα πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι κάποιος τα έχει πάρει στο κρανίο μαζί σου γιατί ο καθένας σε μια τέτοια περίπτωση αντιδρά διαφορετικά.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πώς δείχνει το θυμό του το κάθε ζώδιο. Άλλο είναι πιο φωνακλάδικο, άλλο τον πνίγει μέσα του, άλλο πετάει μπηχτές.

Οι ομοιότητες, ωστόσο, είναι αρκετές, αν ανήκουν στο ίδιο στοιχείο. Πχ, τα ζώδια της γης και της φωτιάς αντιδρούν είτε πιο ψύχραιμα είτε πιο δυναμικά, του αέρα ανταποδίδουν με λεκτικές και εγκεφαλικές επιθέσεις, ενώ τα ζώδια του νερού μπορεί να πληγωθούν ανεπανόρθωτα και να προβούν σε βασανιστικές πράξεις ανταπόδοσης ή εκδίκησης.

Πάμε να δούμε τα ζωδιάκια της φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Όταν «του την πεις» και θίξεις το εγώ του, θα στο ανταποδώσει στα ίσα, με θυμό και αρκετή καυστικότητα, ώστε να σου κλείσει το στόμα. Αν δεν καταλάβεις ότι η οργή του δεν έχει ακόμα εκτονωθεί, θα συνεχίσει στον ίδιο τόνο και στη συνέχεια μπορεί να γίνει αρκετά επιθετική/ός.

ΛΕΩΝ

Θα πάρει ύφος αφ’ υψηλού και όσο και να έχει πληγωθεί, δεν πρόκειται να το δείξει, ούτε θα καταδεχτεί να ανοίξει καβγά. Το πολύ-πολύ να χρησιμοποιήσει κάποια προσβλητική έκφραση για να ανταποδώσει όπως: «Μπορείς να πηγαίνεις. Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί σου. Μάλλον χάρη σου κάνω». Κι εσύ θα νιώσεις μπροστά του ένα τόσο δα μηδενικούλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτσι και τον θυμώσεις μπορεί απλώς να σου γελάσει στη μούρη για να σου δείξει ότι δεν ασχολείται με τέτοια μικρά και ποταπά θέματα. Αν όμως κάνεις το λάθος και συνεχίσεις να τον ενοχλείς, τότε θα ανοίξει το στόμα του και θα ξεχυθούν οι χειρότερες και πιο υπερβολικές βρισιές που έχεις ακούσει.
Αν ανήκεις σε ζώδιο της φωτιάς ή έχεις κάποιον στον περίγυρο σου, πόσο ταυτίστηκες;!

Πηγή: astrology.gr