Οι ευργετικές ιδιότητες της yoga έχουν προβληματίσει μέχρι και τους πιο φανατικούς λάτρεις του καναπέ. Από τις πρώτες προπονήσεις παρατηρεί κανείς την εικόνα, την ευελιξία και την ισορροπία του σώματος του να βελτιώνονται. Ακόμα, η συστηματική ενασχόληση με τη yoga συμβάλει στη μείωση του άγχους, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, προστατεύει την σπονδυλική στήλη και χτίζει μυική δύναμη.

Εκτός από τα οφέλη στην υγεία, η yoga προσφέρει σημαντική διευκόλυνση ως προς την άσκηση της αφου δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξολισμό και σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν συνδρομή με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνει όσους ασχολούνται. Ωστόσο, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα ανθεκτικό στρώμα και δυο – τρία αθλητικά outfits θα τα χρειαστείς.

Η QINETIKO, το νέο premium brand ρούχων με έδρα την Ελλάδα, έρχεται να κατακτήσει την αγορά των yoga, Pilates αλλά και του athleisure, εστιάζοντας στην Ηθική της μόδας και στη βιωσιμότητα των υλικών. Με έμφαση στην ανώτερη ποιότητα των υφασμάτων, στην άψογη εφαρμογή και στον σεβασμό στο περιβάλλον, η νέα σειρά ρούχων QINETIKO φιλοδοξεί να καλύψει κάθε απαιτητική ανάγκη άσκησης, προσφέροντας άνεση και μοναδικό στυλ χάρη στο εξαιρετικό της design.

Η εταιρεία έχοντας μελετήσει τις τάσεις του σημερινού lifestyle και τις ανάγκες της καθημερινότητας, εστίασε στις απαιτήσεις των γυναικών και ετοίμασε την συλλογή της, έτσι ώστε να γίνει σύμμαχος και απαραίτητη επιλογή κάθε γυναίκας. Premium κολάν, αθλητικά τοπ, ολόσωμες φόρμες ιδανικές για άσκηση, φτιαγμένα όλα από 100% οργανικά ή ανακυκλωμένα υλικά, διασφαλίζουν την διατήρηση της ελαστικότητας τους σε κάθε κίνηση, ενώ παράλληλα προσφέρουν μοναδική εφαρμογή.

Η QINETIKO συνοψίζει τις βασικές αξίες της μόδας του μέλλοντος δημιουργώντας

ρούχα με υψηλή απόδοση και ποιότητα, με επίκεντρο τον άνθρωπο του σήμερα.

Ιδιαίτερα κομψά σχέδια σε μονοχρωμίες και ξεχωριστά prints, υπόσχονται να

αγκαλιάσουν και να αναδείξουν με σεβασμό το γυναικείο σώμα.