Μετά από τόσα πολλά άρθρα σε έντυπα και digital περιοδικά, σου είναι πλέον σαφές ότι ο καθαρισμός του προσώπου δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά βασική ανάγκη. Οι συσσωρευμένοι ρύποι, τα υπολείμματα μακιγιάζ και ο ιδρώτας (ναι, ακόμα και το χειμώνα!) είναι μερικοί από τους πιο μισητούς εχθρούς της επιδερμίδας και ο καθαρισμός το μόνο μας όπλο.

Ήξερες όμως ότι αυτή η τόσο βασική ρουτίνα ομορφιάς έχει κάποια μυστικά που πρέπει να ξεκλειδώσεις ώστε να εκμεταλλευτείς όλα τους τα οφέλη; Η FOREO, ο Σουηδικός γίγαντας του beauty tech, μας μυεί στο δικό του, καλά εκπαιδευμένο κόσμο:

DOUBLE CLEANSING

Ναι, πλένουμε το πρόσωπό μας το πρωί – και καλά κάνουμε! Είναι όμως απόλυτα αναγκαίο να κάνουμε το ίδιο και όταν ξεβαφόμαστε, ακόμα κι αν είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ανάμεσα από διαφορετικά makeup looks – το λεγόμενο double cleansing. Το ολοκαίνουριο LUNA 4 αποτελεί τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο για άψογο double cleansing, καθώς με τη βοήθεια των TSonic παλμών βοηθάει το face wash να διεισδύσει σε βάθος, απομακρύνοντας το 99,5% των ρύπων.

Pro tip: επιλέξτε τη λειτουργία του Deep Cleansing για τη μέγιστη δυνατή απόδοση!

LOOK MOM, NO HANDS

Πλένετε ακόμα το πρόσωπό σας με τα χέρια; Σύμφωνα με μελέτες, η τριβή που προκαλείται από το τρίψιμο της επιδερμίδας με τα χέρια μπορεί να προκαλέσει κοκκινίλες και μικροτραυματισμούς – για να μη μιλήσουμε για τα σπυράκια και τους φραγμένους πόρους. Για το λόγο αυτό, η επένδυση σε μία συσκευή καθαρισμού με απαλά τριχάκια σιλικόνης από τη σειρά LUNA της FOREO είναι must. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου, το lifestyle και το διαθέσιμο budget σου, είναι σίγουρο ότι θα βρεις την ιδανική συσκευή για εσένα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Κάθε πρόσωπο (μεταφορικά και κυριολεκτικά) έχει τις δικές του πολύ συγκεκριμένες ανάγκες, οι οποίες ποικίλουν τόσο από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά κι από μέρα σε μέρα. Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει με πιο λιπαρή επιδερμίδα από το συνηθισμένο, λόγω στρες ή άλλων λόγων; Ή πόσες φορές νιώθετε ότι θέλετε λίγη παραπάνω αγάπη και θαλπωρή; Γι’αυτό το λόγο, πρέπει να ακούμε πολύ προσεκτικά τί μας λέει το σώμα μας – στην περίπτωση μας, η επιδερμίδα, δηλαδή το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας.

Με τις νέες λειτουργίες του LUNA 4, που ούτως ή άλλως αναπροσαρμόζει την ένταση και τη διάρκεια αναλόγως του mood μας, μπορούμε πλέον να έχουμε την απόλυτη εξατομικευμένη περιποίηση, επιλέγοντας normal, deep ή gentle cleansing.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.