Αν ρωτήσεις οποιαδήποτε γυναίκα πότε το δέρμα της δείχνει πιο ξηρό και ταλαιπωρημένο θα σου πει το χειμώνα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Στην πραγματικότητα, το δέρμα ταλαιπωρείται εξίσου και με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, ειδικά σε μια τόσο ηλιόλουστη χώρα όπως η δική μας. Πώς μπορείς να καταφέρεις να το διατηρήσεις λείο, ενυδατωμένο και λαμπερό;

Αρχικά, πρέπει να φοράς αντηλιακό παντού και πάντα. Όχι μόνο στην παραλία ή την πισίνα, αλλά και τις ημέρες που πας γραφείο ή βγαίνεις απλά για κάποιες δουλειές. Η ακτινοβολία του ήλιου είναι πολύ δυνατή και εξαιρετικά επιβλαβής για την υγεία της επιδερμίδας μας, οπότε χρειάζεσαι προστασία κάθε ώρα της ημέρας που βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό, μπορούμε να συζητήσουμε πώς η επιδερμίδα σου θα έχει την ενυδάτωση που της αξίζει.

Huile Prodigieuse Florale

Υπάρχει ένα μυστικό, που δεν είναι πια και τόσο μυστικό αφού το γνωρίζουν εκατοντάδες γυναίκες, και ακούει στο όνομα Huile Prodigieuse Florale. Είναι το best-seller της Nuxe, ένα εξαιρετικό κοκτέιλ 7 ελαίων από 100% φυσικά ενυδατικά συστατικά με αίσθηση ξηρού λαδιού. Το εφαρμόζεις σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά μετά το μπάνιο ή όποια άλλη στιγμή της ημέρας θέλεις και βλέπεις το δέρμα σου να λάμπει.

Ο δικός μας εθισμός στο Huile Prodigieuse Florale δεν έγκειται μόνο στην υπέροχη αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα μας, αλλά και στο απίθανο λουλουδένιο του άρωμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν τον ενθουσιασμό μας όταν μάθαμε ότι η Nuxe κυκλοφόρησε επίσης αφρόλουτρο αλλά και άρωμα με την ίδια μεθυστική μυρωδιά. Πιο “happy in pink” δεν θα μπορούσαμε να είμαστε το καλοκαίρι!

Άρωμα και αφρόλουτρο Prodigieuse Florale