Εσύ αγαπημένη μας cinefile, είσαι έτοιμη να ενημερωθείς για κάτι πολύ καλό; Λατρεύεις το σινεμά και σαν γυναίκα, αγαπάς και την μόδα. Και τι γίνεται όταν αυτά τα δύο ενωθούν; «Υψηλή Ραπτική» γίνεται!

Η νέα ταινία «Haute Couture / Υψηλή Ραπτική» κάνει την πρεμιέρα της στους ελληνικούς κινηματογράφους σήμερα, από την ODEON και εμείς ανυπομονούμε να την απολαύσουμε.

Για να σε βάλουμε στο κλίμα της υπόθεσης της ταινίας…:

Η Έσθερ είναι στο τέλος της καριέρας της ως βασική σχεδιάστρια μόδας στο εργαστήριο της Dior Avenue Montaigne. Μία μέρα, ένα εικοσάχρονο κορίτσι, η Τζέιντ, της ληστεύει την τσάντα στο μετρό. Αντί να καλέσει την αστυνομία η Έσθερ αποφασίζει να φροντίσει την Τζέιντ. Βλέπει σε εκείνη την πιθανότητα να της μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της, την τέχνη της ραπτικής, τον μοναδικό της πλούτο. Στον τρελό κόσμο της Υψηλής Ραπτικής που ο υπέρμετρος ανταγωνισμός είναι καθημερινότητα η Έσθερ θα ξεπεράσει τον εαυτό της και θα αλλάξει τα στερεότυπα.

Μάλιστα, τα κοστούμια και τα σκηνικά της ταινίας επιμελήθηκε ο οίκος Dior.

Σε σκηνοθεσία Σιλβί Οχαγιόν, παίζουν οι ηθοποιοί Ναταλί Μπαγιέ, Λίνα Κουντρί, Πασκάλ Αρμπιλότ. Μια ταινία που σίγουρα θα συναρπάσει κάθε γυναίκα! Εσύ, ακόμα να κανονίσεις με τις φίλες σου μια βραδιά σινεμά;!

Leave a Reply

Your email address will not be published.