Η μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα δεν σταματά ποτέ. Ακολούθησε τους παρακάτω πέντε τρόπους για να βγεις εσύ νικήτρια!

1. Κάψε το λίπος με γυμναστική

Η κυτταρίτιδα είναι ένα είδος λίπους και ο πιο σιγουρος τροπος για να απαλλαγείς από αυτό είναι να το κάψεις. Η έντονη γυμναστική, όπως το τρέξιμο, η ποδηλασία, η πεζοπορία είναι το μεγαλύτερο όπλο σου. Θα χρειαστούν βέβαια αρκετοί μήνες για να μειώθει το συνολικό ποσοστό του σωματικού σου λίπους και να παρατηρήσεις τη διαφορά στην εμφάνιση του δέρματός σου.

2. Τονώσου

Μόλις κάψεις το λίπος στο σώμα σου, ήρθε η ώρα να τονώσεις τους μύες στα προβληματικά σημεία. Δώσε έμφαση σε ασκήσεις για γλουτούς και μηρούς, κάνοντας γιόγκα και πιλάτες.

3. Φάε σωστά

Μία ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος. Όσο λιγότερο λίπος έχεις στο σώμα σου τόσο μειώνονται οι πιθανότηες εμφάνισης κυτταρίτιδας. Συμπεριέλαβε στη διατροφή σου φρέσκα φρούτα, λαχανικά, άπαχη πρωτεϊνη και φυτικές ίνες.

4. Μείνε ενυδατωμένη

Μείωσε την όψη φλοιού πορτοκαλιού πίνοντας νερό. Μένοντας ενυδατωμένη, θα βελτιώσεις την υφή του δέρματός σου επειδή ελευθερώνει περισσότερη ποσότητα υγρών.

5. Κοιμήσου αρκετά

Είναι σημαντικό να ξεκουράζεσαι αρκετά για το καλό της καρδιάς σου και όχι μόνο. Ο επαρκής ύπνος σε προστατεύει από τις αρρώστιες, μειώνει τον κίνδυνο υψηλής πίεσης, βοηθάει στην απώλεια βάρους και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Προσπάθησε να κοιμάσαι 7 με 8 ώρες κάθε μέρα