Η Always® διοργάνωσε πριν λίγες μέρες μια λαμπερή εκδήλωση στο Balux Privé και παρουσίασε στην Ελλάδα τη ΝΕΑ Always Platinum. Είναι μία σερβιέτα νέα γενιάς που προσφέρει εκπληκτική απαλότητα και μοναδική προστασία χάρη στο πρωτοποριακό, μαλακό της κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά. Πρόκειται για μία πραγματικά επαναστατική σειρά γυναικείας προστασίας. Η ΝΕΑ Always Platinum είναι ειδικά σχεδιασμένη για εμάς που θέλουμε να τα έχουν όλα και να απολαμβάνουμε κάθε μέρα του μήνα, χωρίς συμβιβασμούς.

Ο δραστήριος τρόπος ζωής των γυναικών σήμερα, παρουσιάζει κάθε μέρα και μια νέα πρόκληση.
Είτε είναι μητέρες ή αδερφές, είτε σύζυγοι ή φίλες, ή όλα αυτά μαζί, χρειάζεται να φροντίζουν για τα πάντα, να δίνουν λύσεις, να αποφασίζουν, να επιλέγουν. Και κατά τη διάρκεια της περιόδου τους η απόφαση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αφού πρέπει να επιλέξουν μεταξύ απαλότητας ή προστασίας για την προσωπική τους φροντίδα.

#AlwaysPlatinum+(38)

Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα και στην περίοδο σου;

Η Νέα σειρά Always Platinum έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό το δίλλημα, προσφέροντας ταυτόχρονα εκπληκτική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία στις γυναίκες που θέλουν να τα έχουν όλα και να απολαμβάνουν όλες τις ημέρες του μήνα, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβάζονται!

Τώρα οι γυναίκες μπορούν να τα έχουν όλα ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιόδου τους!

Η ΝΕΑ Always Platinum καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών, προσφέροντας:

Μαλακό κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά για προστασία από πλαϊνές διαρροές και απίστευτη αίσθηση απαλότητας

Ακόμα μεγαλύτερη προστασία από διαρροές, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της με ενισχυμένο πυρήνα απορροφητικότητας

Τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών που κλειδώνει τις οσμές για αίσθηση φρεσκάδας

#AlwaysPlatinum+(52)
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή σειρά   γυναικείας φροντίδας, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη θηλυκότητα, ειδικά σχεδιασμένη να εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και άνεση. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγουν ανάμεσα στην απαλότητα ή την προστασία, καθώς η ΝΕΑ Always Platinum προσφέρει την πολυτέλεια αυτού του συνδυασμού σε μία μόνο σερβιέτα.

Ανακάλυψε τη ΝΕΑ Always Platinum και απολαύστε ταυτόχρονα εκπληκτική απαλότητα και προστασία, χωρίς συμβιβασμούς!