»Για μένα η παραλία είναι η ζωή μου…γι’αυτό και δίνω σημασία ακόμη και στις λεπτομέρειες, ώστε αυτή η εικόνα που έχω, να παραμείνει η ομορφότερη μου απόδραση!» Κι όμως, ένα μαγιώ μπορεί να σε απογειώσει και να σου χαρίσει όμορφες στιγμές. Άλλωστε, για ένα καλοκαίρι ζούμε..

Capture  Capture  Capture

Η όλη ιδέα με τη μόδα για την Εύα Φράγκου, ξεκίνησε όταν εγκαταστάθηκε επι χρόνια στην Καραϊβική. Οι συναναστροφές της λόγω του surf, την οδήγησαν στον όμορφο & δύσκολο κόσμο του μαγιώ. »Δύσκολο» λέει, »διότι είναι κάτι που δεν έχω σπουδάσει ή καλύτερα, τελειοποιήσει. Ό,τι έμαθα μου το έδειξαν οι φίλες μου στο εξωτερικό, οι οποίες κάνουν surf και έχουν δικά τους αξιόλογα brands. Άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα και όταν επέστρεψα, κατάφερα να φτιάξω και εγώ την δική μου πρώτη »κολεξιόν!».

Capture

Έτσι δημιουργήθηκε το brand LOOKSERI. Ένα πάντρεμα χρωμάτων και μοτίβων απ’ όλο τον κόσμο, με ένα κύριο συστατικό… την κομψότητα! Η ανάγκη της να δημιουργήσει ένα μαγιώ άνετο, αλλά ταυτόχρονα δυναμικό και πάνω απ’ όλα ποιοτικό, την οδήγησε στις επιλογές της μέχρι σήμερα.

Capture

To LookSeri συμμετέχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς