Μεταξύ της 1ης και 2ης καραντίνας, οπότε και ο κόσμος ξέσκασε λίγο από την πίεση των lockdown, «γεννήθηκαν» πολλές δημιουργικές ιδέες. Μία από αυτές ήταν η δημιουργία του Lulu Vandal, ενός ελληνικού brand που είναι ethically made. Το καλύτερο; Τα σχέδιά του είναι φανταστικά και δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε τι θα πρωτο-βάλουμε στο ηλεκτρονικό μας καλάθι. 

Lulu Vandal – Το νέο brand με τις παιχνιδιάρικες και έξυπνες στάμπες

Στα Lulu Vandal θα βρούμε υπέροχα t-shirts, shorts, κάλτσες, αδιάβροχα, τσάντες, όλα σε funky σχέδια. Στην εξέχουσα αισθητική του brand, συμβάλλει το γεγονός ότι η κάθε στάμπα είναι σχεδιασμένη στο χέρι. Γι’αυτό και μπορεί να διακρίνει κανείς μία… «ελληνικότητα» στις στάμπες, οι οποίες εμπνέονται από την ελληνική κουλτούρα. Είναι έξυπνες, συνοδεύονται με το δικό τους ‘μότο’ και έχουν όλες ένα μήνυμα που το βλέπει κανείς με μία 2η ‘ανάγνωση’. Τα σχέδια είναι του Λουκά Νικολόπουλου και τα ρούχα είναι εξ’ολοκλήρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα! #ShopLocal.

Η πρώτη στάμπα ‘ναυαρχίδα’ είναι εμπνευσμένη απ’ την ελληνική ταινία «Κορίτσια στον Ήλιο». Έτσι, θα βρούμε t-shirt και άλλα items με τυπωμένη την αγαπημένη «Άνναμπελ».

Lulu Vandal

Ακόμη, με χαρά μάθαμε ότι τα ρούχα σχεδιάστηκαν με τον γνώμονα ότι μπορούν να φορεθούν και σε συναυλίες και φεστιβάλ. Είναι ιδανικά για εμάς, καθώς όταν τελειώσει η κρίση του Covid-19, θα είμαστε όλοι μέρα σε lives. Αυτό ακριβώς που ψάχναμε!

Στο e-shop Luluvandal.com (που σύντομα θα είναι διαθέσιμο) εκτός από τα παραπάνω θα βρει κανείς και χειροποίητα κεραμικά δώρα και collectors items. Ουάου!