Τα μαλλιά μας μετά το καλοκαίρι είναι αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα και άγρια. Ακόμα βέβαια υπάρχουν οι θαρραλέες που συνεχίζουν τα μπάνια κι ας έχει μπει για τα καλά το φθινόπωρο. Είτε είσαι σε αυτές που κολυμπούν και τον χειμώνα, είτε σε αυτές που αναπολούν την θάλασσα, το σίγουρο είναι ότι ο συνδυασμός του αλμυρού νερού και του καυτού ήλιου μπορεί να αφήσει τα μαλλιά μας ξηρά και αφυδατωμένα. Μην φοβάστε, γιατί έχουμε συγκεντρώσει τέσσερις δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους για να αναζωογονήσετε και να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στην παλιά τους αίγλη.

Περιορίστε το πρόβλημα

Ένα φρέσκο ​​κούρεμα είναι σημαντικό. Αποχαιρετήστε τις σπασμένες άκρες και τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά με ένα μοντέρνο κούρεμα. Αυτό όχι μόνο απαλλάσσει τις κατεστραμμένες άκρες αλλά προάγει επίσης την υγιέστερη ανάπτυξή τους.

Όχι συχνό λούσιμο

Ο υπερβολικός καθαρισμός μπορεί να αφαιρέσει από τα μαλλιά σας τα φυσικά του έλαια, Αυτό διασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας διατηρούν τη φυσική τους λάμψη και δύναμη.

Hydration Heroes

Η βαθιά ενυδάτωση είναι το κλειδί. Μετά από μήνες έκθεσης στον ήλιο, τα μαλλιά μας μπορεί να γίνουν ξηρά και εύθραυστα. Η νέα σειρά KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση προσφέρει εξειδικευμένη περιποίηση για τα μαλλιά που έχουν αφυδατωθεί μετά τον ήλιο και τη θάλασσα των  διακοπών, βοηθώντας στην επανασύσταση και αναδόμηση της τρίχας.

Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της με ενεργή φυτική κερατίνη, έλαιο Macadamia και ελληνικό εκχύλισμα βασιλικού πολτού, η σειρά KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση βοηθάει στην εντατική φροντίδα και αναδόμηση των μαλλιών, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγιή όψη.

Η σειρά μαλλιών KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση περιλαμβάνει:

  • Σαμπουάν αντλία 600ml: Η ειδική του σύνθεση με φυσικά συστατικά βοηθάει στη βελτίωση της συνολικής εικόνας των μαλλιών, ενισχύοντας τη λάμψη και την ελαστικότητά τους.
  • Μάσκα: Ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς ενεργεί ευεργετικά στη θρέψη και αποκατάστασή τους, προωθώντας την υγιή τους ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει το σπάσιμο και μειώνει το φριζάρισμα.

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση περιέχουν 94%+ συστατικά φυσικής προέλευσης και βιολογικά ελληνικά εκχυλίσματα και διατίθενται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Προστασία και στυλ

Τέλος, θωρακίστε τα μαλλιά σας από μελλοντικές φθορές. Επενδύστε σε προϊόντα για τα μαλλιά που προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και φορέστε καπέλα ή κασκόλ όταν βγαίνετε στον ήλιο. Αποφύγετε την υπερβολική θερμότητα για να μην έχετε περαιτέρω βλάβη.

Η φροντίδα των μαλλιών μας μετά το καλοκαίρι είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας και της ζωντάνιας τους. Μπορούμε να επαναφέρουμε την λάμψη τους και να υποδεχτούμε τον χειμώνα ανανεωμένες και με γυαλιστερή και δυνατή χαίτη!

Επιστροφή στην καθημερινότητα με KARAVAKI Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση.