Τα τελευταία χρόνια, με την μόδα να γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική, είδαμε άντρες celebrities να κάνουν εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με βαμμένα νύχια. Περίτεχνα σχέδια ή ένα απλό γαλλικό, φιγουράρουν πια σε αντρικά χέρια. Ας δούμε μερικούς από τους διάσημους που το τόλμησαν:

Το μακρύ γαλλικό του Jonathan Van Ness

O αγαπημένος hair stylist τον οποίον γνωρίσαμε από το Queer Eye του Netflix δεν διστάζει να κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Αυτήν την φορά, δοκίμασε γαλλικό μανικιούρ σε στυλ «γύπα».

Δεν είναι οι πρώτες φορές που βλέπουμε άντρες με βαμμένα νύχια. Δεκαετίες πριν ο David Bowie και ο Kurt Cobain έβαφαν τα νύχια τους, χωρίς να μειώνει το στυλ τους. Επίσης, το να βάφουν οι άντρες τα νύχια τους είναι χαρακτηριστικό της Punk/Metal μουσικής σκηνής, κυρίως σε σκούρα χρώματα.

Ο A$AP FERG τολμά με φωσφοριζέ πράσινο

Ο πετυχημένος ράπερ ταίριαξε τα νύχια του με …τα μαλλιά του για μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του.

Περίτεχνα σχέδια για το A$AP Rocky

O αμερικανός ράπερ που σαρώνει τα top 10 charts των τελευταίων ετών, ποζάρει για το instagram του με περίτεχνα σχέδια στα νύχια.

View this post on Instagram

IM ALL 😎’$

A post shared by GUESS WHO FUCCKIN YO BITVH (@asaprocky) on

Ο Harry Styles και τα φρουτάκια

Το πρώην μέλος των One Direction που κάνει τις φαν του να λιποθυμούν, δοκίμασε μανικιούρ με φρουτάκια σε εμφάνισή του στο Tokyo.