Όταν διαβάσεις την ιστορία της Chloe Christos θα αλλάξεις γνώμη για τις δύσκολες μέρες…

Η 27χρονη Αυστραλή, αδιαθέτησε για πρώτη φορά στα 14 της και συνέχισε να έχει περίοδο μέχρι τα 19 της, όπως αποκάλυψε στο ABC News.

«Ήξερα πως δεν ήταν σωστό, αλλά ντρεπόμουν να το πω. Ένιωθα πολύ διαφορετική και μόνη», σχολίασε η 27χρονη Chloe, το πρόβλημα της οποίας έμαθε η οικογένειά της όταν διαγνώστηκε με αναιμία, αποτέλεσμα από την συνεχόμενη αιμορραγία.

Όταν λοιπόν την εξέτασαν στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε πως πάσχει από την νόσο Willebrand, η οποία σχετίζεται με τις αιμορραγίες και εμποδίζει τις πληγές να κλείσουν. Το χειρότερο όμως είναι πως δεν έχουν βρεθεί φάρμακα που αν την αντιμετωπίσουν…

Οι γιατροί πρότειναν στην Chloe την αφαίρεση της μήτρας και των ωοθηκών, κάτι που αρνήθηκε η νεαρή κοπέλα καθώς όπως τόνισε δεν θέλει αν μπει στην εμμηνόπαυση από τόσο μικρή ηλικία.

Η αιμορραγία σταμάτησε με την χρήση πειραματικών φαρμάκων, τα οποία ωστόσο της προκάλεσαν αρκετά προβλήματα, με αποτέλεσμα να καταλήγει στο νοσοκομείο συχνότερα από πριν.

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα η Chloe αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ μεγάλη βοήθεια παίρνει από τα κέντρο αιμοφιλίας. Κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο καθώς η κατάσταση με την περίοδό της έχει βελτιωθεί πολύ.

Η Chloe δημοσιοποίηση τώρα την ιστορία της για να «αφυπνίσει» τις γυναίκες που πάσχουν από αιμορραγικές διαταραχές.

Πραγματικά απίστευτη ιστορία…