Στον κόσμο όπου το σύγχρονο συναντά το μυθικό, οι καθημερινοί ήρωες μπορούν να μεταμορφωθούν μέσα από τη λαμπρότητα της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και της κομψότητας. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα καθημερινά σας αξεσουάρ κάνουν περισσότερα από το να συμπληρώνουν το στυλ σας, αλλά σας ενδυναμώνουν και σας εμπνέουν, απηχώντας τη ανδρεία και την αρετή των υπερηρώων που έχουμε θαυμάσει στις οθόνες και στις σελίδες κόμικ.

Marvel & Swarovski

Marvel & Swarovski, ένα όνομα συνώνυμο με την κρυστάλλινη δεξιοτεχνία και την κομψότητα, συνυπάρχουν για να φέρουν μια πρωτοποριακή συλλογή που παντρεύει την κινηματογραφική δόξα με τη χειροτεχνική λαμπρότητα.

Η συλλογή, την οποία επιμελήθηκε η Creative Director της Swarovski, Giovanna Engelbert, παρουσιάζει κομμάτια που δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγικά. Κάθε αντικείμενο είναι εμπνευσμένο από έναν διαφορετικό υπερήρωα, αντανακλώντας τις μοναδικές του ιδιότητες και ιστορίες μέσα από αστραφτερά σχέδια. Από τις δυναμικές πόζες του Spider-Man αποτυπωμένες σε κρύσταλλο μέχρι τη βασιλική και επαναστατική κομψότητα του Black Panther, κάθε κομμάτι είναι μια απόδειξη του ήθους των υπερήρωων – δύναμη, ευθύνη και επιδίωξη της ομορφιάς.

Το όραμα της Giovanna Engelbert δίνει ζωή σε αυτούς τους χαρακτήρες, μετατρέποντάς τους σε μια φορέσιμη τέχνη που μιλάει για δύναμη και μεγαλείο. Ο Peter Widmann, Head of B2B Collaboration & Licensing στη Swarovski, εκφράζει περήφανος για αυτή τη συνεργασία. Τονίζει τον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη που κυριαρχούν και οι δύο μάρκες παγκοσμίως, καθιστώντας αυτή τη συγχώνευση μια τέλεια ευθυγράμμιση πολιτιστικού αντίκτυπου και καλλιτεχνικής ακεραιότητας.

Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel, Iron Man και Hulk πιο λαμπεροί από ποτέ

Η Swarovski δημιούργησε οκτώ κοσμήματα, πέντε συλλεκτικά κρυστάλλινα ειδώλια και μια σειρά αυτοκόλλητων εμπνευσμένων από τους σούπερ ήρωες της Marvel: Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel, Iron Man και Hulk. Κάθε λαμπερό κομμάτι είναι μια δήλωση ενέργειας και καλοσύνης που έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσει τον εσωτερικό σας Σούπερ Ήρωα.

Αυτή η συλλογή δεν θαμπώνει μόνο με την αισθητική της αλλά και με το βαθύτερο νόημά της – ενθαρρύνοντας όλους να βρουν τον ήρωα μέσα τους. Καθώς κάνετε αυτές τις εξαιρετικές δημιουργίες, αφήστε τις να σας θυμίζουν τη δύναμη και την ιστορία σας, αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές, η πραγματική μαγεία μπορεί να φορεθεί γύρω από το λαιμό, στους καρπούς σας ή ακόμα και ως αστραφτερή καρφίτσα κοντά στην καρδιά σας.

Τα κοσμήματα και τα συλλεκτικά κρυστάλλινα ειδώλια της Swarovski και της Marvel είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Swarovski.