Η νέα τρέλα του Χόλιγουντ που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα…

Λογικά δεν θα έχετε ακούσει την matcha. Το super τσάι που υπόσχεται αδυνάτισμα και πολλά ακόμη. Ουσιαστικά η match είναι πράσινο τσάι από την Ιαπωνία, το οποίο χρησιμοποιείται αιώνες σε τελετές και θεωρείται ιερό. Χρησιμοποιείται σαν σκόνη και χαρακτηρίζεται σαν «υγιεινό εσπρέσο από πράσινο τσάι».

Ποιες όμως είναι οι ιδιότητες του matcha;

-Απώλεια βάρους

Έρευνες έχουν δείξει πως βοηθά τον μεταβολισμό να πραγματοποιεί καύσεις κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από άλλες έρευνες. Επίσης τα ποτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο και έχουν βάση την match έχουν ανάλογα αποτελέσματα.

-Καταπολεμά τις ασθένειες

Το match είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά και κατεχίνες. Έτσι βοηθά στην θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ έχει και αντικαρκινικές ιδιότητες.

-Αποτοξινώνει

Βοηθά τον οργανισμό να είναι σε full φόρμα. Μια άλλη έρευνα απέδειξε πως το match και οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες μπορούν να νικήσουν μέχρι και τον διαβήτη, ενώ κρατά τα επίπεδα της γλυκόζης στον οργανισμό, χαμηλά.

Το match πωλείται και στην χώρα μας ενώ μπορεί να καταναλωθεί είτε σαν αφέψημα, είτε σαν γλυκό χρησιμοποιώντας την σκόνη του στην ζαχαροπλαστική!