Όσο και να αγαπάς το καλοκαίρι, πρέπει να παραδεχθείς ότι κάθε εποχή έχει την ομορφιά της και ο χειμώνας είναι εξαιρετικά γραφικός. Η Falconeri το πιστεύει ακράδαντα πάντως και αντλεί έμπνευση από τη φύση και το παγωμένο χειμωνιάτικο τοπίο για τη νέα της συλλογή FW 2019-20 και τις προτάσεις για après ski και on the slope outfits.

Με φόντο τις χιονισμένες βουνοπλαγιές, δημιουργεί μια καμπάνια που αποτυπώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που απογειώνουν ένα all-day easy chic look. Φυσικές αποχρώσεις παρουσιάζονται όπου κυριαρχούν ουδέτεροι τόνοι του μπεζ, της πούδρας και του λευκού, δημιουργώντας ένα sophisticated παιχνίδι στιλ και άνεσης. Στην άλλη πλευρά έχουμε αποχρώσεις του μπρονζέ, χάλκινου, καμηλό, και μπλε, ππου προσδίδουν έναν αέρα ζεστασιάς και κομψότητας.

Το κασμίρ φυσικά πρωταγωνιστεί ενώ η αντρική συλλογή ξετυλίγεται μέσα από jumpers και παλτό με επένδυση από κασμίρ. Πρωταγωνιστούν οι κλασικοί μπλε, καφέ και καμηλό τόνοι και οι μαλακές και ζεστές υφές που ταυτίζονται με την superior cashmere ταυτότητα του brand.