Τα jeans είναι οι καλύτεροι μας φίλοι. Φοριούνται εύκολα, είναι άνετα και συνδυάζονται με τα πάντα, πλέον.
Μπορείς να τα φορέσεις με πουκάμισα, με σακάκια, με πουλόβερ, με t-shirts, με μπότες, με γόβες, με sneakers. Αναλόγως με το ύφος που θέλεις να δώσεις στο στιλ σου με το που έχεις να πας!

Μοναδικά jeens μας παρουσιάζει και φέτος η αγαπημένη μας Lee. Για πολλά χρόνια ο κύριος στόχος της Lee είναι η δημιουργία jeanswear όχι μόνο εντυπωσιακών και άνετων σχεδίων αλλά και η χρήση βιώσιμων υλικών για έναν κόσμο καλύτερο – για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους. Πράγμα άκρως σημαντικό!

Για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022 οι περισσότερες διαδικασίες παραγωγής που ακολουθεί, ομαδοποιούνται υπό την ομπρέλα της πρωτοβουλίας Indigood® για βιώσιμα υφάσματα, η οποία συμβάλλει στην εξοικονόμηση κατά 90% του νερού που χρησιμοποιείται.

Ένα σημαντικό βήμα, που βοηθά την επιβράδυνση της κατανάλωσης των παγκόσμιων αποθεμάτων νερού. Εξαιρετική κίνηση.

Η Lee, με οδηγό την καινοτομία και τη βοήθεια των συνεργαζόμενων εργοστασίων, αυξάνει τη χρήση τεχνολογιών βαφής που εξοικονομούν νερό. Η πρωτοποριακή διαδικασία βαφής αφρού Indigood® ευθυγραμμίζεται με τη μέθοδο βαφής Crystal Clear, η οποία μειώνει τα χημικά που χρησιμοποιούνται στη βαφή και διευκολύνει την ανακύκλωση του νερού που χρησιμοποιείται.

Για τη νέα σεζόν FW22, εφαρμόζονται φυσικές βαφές, από ανανεώσιμες πηγές που είναι βιοδιασπώμενες, μη αλλεργικές και μη τοξικές, δημιουργώντας όμορφες αποχρώσεις.

Καθώς το brand αυξάνει τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, στη νέα σεζόν κάνουν το ντεμπούτο τους νέα denim σχέδια, συμπεριλαμβανομένου ενός βαθύ μαύρου jeans το οποίο ξεθωριάζει σταδιακά, ενός υψηλής ελαστικότητας skinny jeans σε δυναμικούς πετρώδης χρωματισμούς, ενός κλασικού αυθεντικού σχεδίου με medium stretch εφαρμογή, αλλά και ενός slubby denim.

Όλες οι λεπτομέρειες της νέας συλλογής όπως, τα υφασμάτινα labels και κουμπιά, είναι από ανακυκλωμένα υλικά, ακόμη και η συσκευασία από ανακυκλωμένο χαρτί.
Πρόκειται για μια αποστολή που είναι συνυφασμένη με την ίδια την ίνα του denim – με νέα βιώσιμα μείγματα που εξοικονομούν ενέργεια και νερό κατά την παραγωγή.

Αυτά περιλαμβάνουν μείγματα βαμβακιού με άλλες φυσικές ίνες, όπως Modal, Lyocell ή λινό και την απίστευτα γρήγορα αναπτυσσόμενη, πλούσια στο έδαφος κάνναβη, η οποία δημιουργεί ισχυρά αλλά παράλληλα ελαφριά denim.

Όλα αυτά συγκεντρώνονται στην νέα καμπάνια, η οποία γιορτάζει τη θέση της βιωσιμότητας στη καρδιά των διαδικασιών σχεδιασμού και παραγωγής της Lee Jeans.

Στη νέα συλλογή θα βρείτε denim ρούχα, κατασκευασμένα με διαδικασίες και υλικά που μειώνουν τις επιπτώσεις στον πλανήτη.

Η Lee jeans έχει δεσμευτεί ότι μέχρι το 2025 θα τροφοδοτεί τις ιδιόκτητες και διαχειριζόμενες εγκαταστάσεις της με ανανεώσιμη ενέργεια, θα χρησιμοποιεί μόνο βαμβάκι που καλλιεργείται ή ανακυκλώνεται με βιώσιμο τρόπο και θα εφαρμόζει βιώσιμες επιλογές για τουλάχιστον το 50% των συνθετικών ινών.

Το brand θα αυξάνει επίσης την ποσότητα των Indigood® βαμμένων προϊόντων κάθε χρόνο.

Για τη σεζόν FW22 και μετέπειτα η Lee Jeans επικεντρώνεται σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – την αντιμετώπιση των προκλήσεων της βιώσιμης δημιουργίας, βοηθώντας τους καταναλωτές να παραμείνουν κομψοί, κάνοντας ταυτόχρονα τις σωστές επιλογές για τον πλανήτη.

Τώρα ξέρεις τα πάντα για το αγαπημένο σου brand και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με την συνείδηση καθαρή!