Η Κατερίνα Γερονικολού μας αρέσει γιατί είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά πάντα με ένα elegant, κοψό στιλ και ένα μοναδικό sexiness. Εκτός από εξαιρετική ηθοποιός, είναι πολύ όμορφη γυναίκα και καταφέρνει να σε κερδίσει αμέσως με την αύρα και το χαρακτήρα της. Μάλλον όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν που έπεισαν την BOLON Eyewear να την επιλέξει ως πρωταγωνίστρια της νέας της διαφημιστικής καμπάνιας.

Το διάσημο πλέον brand οπτικών, με σημαντικές συνεργασίες όπως η Anne Hathaway και η Hailey Bieber, μας εξηγεί πως τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ αλλά ένα statement προσωπικότητας, στιλ και διάθεσης. Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει στον φακό του Κωνσταντίνου Τσιλιακού, άλλοτε ξέγνοιαστη ή δυναμική και άλλοτε με έντονη θηλυκότητα ή με κοριτσίστικο νάζι αναδεικνύοντας την νέα συλλογή γυαλιών ηλίου της BOLON.

Τιτάνιο, αλουμίνιο και ιταλική ακετάτη είναι τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των γυαλιών της συλλογής και τα οποία εγγυώνται μέγιστη ελαφρότητα, άνεση και αντοχή. Τα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση, να κάνει ένα statement και να αναδείξει το προσωπικό σου στιλ.

[φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τσιλιακός – styling: Άννα Μανδρέκα – Make up: Βάσω Νακοπούλου – Hair Styling: Mary Ann Αναγνωστέλλη ]