Οι άντρες δεν χολοσκάνε όταν έρχεται η ώρα της αγοράς ρούχων και ειδικά όσο αφορά τα νούμερα. Παίζουν εκεί ανάμεσα σε ένα-δυο και μέσα σε λίγη ώρα έχουν τελειώσει! Οι γυναίκες όμως πρέπει να παλέψουν για να βγάλουν άκρη από το χαμό που γίνεται με τα αμέτρητα νούμερα! Τα οποία τελικά δεν έχουν και καμία σημασία!
Θέλετε απόδειξη πως κάτι λάθος υπάρχει σε όλη αυτή την υπόθεση; Το τζιν παντελόνι στη φωτο είναι νούμερο 18 και το μαύρο 14! Και μάλιστα είναι το ίδιο design, high waisted, skinny και ελαστικό! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

lucy
Η Lucy Horsley, μία κοπέλα από την Βρετανία, είχε ένα τζιν παντελόνι που τυχαία το έσκισε και παρά τις προσπάθειες της μητέρας της να το μοντάρει αυτό άνοιγε συνέχεια. Έτσι η Lucy αποφάσισε να πάει να αγοράσει καινούργιο. Το νούμερό της είναι το 14. Δοκίμαζε, ξαναδοκίμαζε, τίποτα. Δε χωρούσε. Πήρε το μεγαλύτερο νούμερο, αλλά δεν ήταν όσο άνετο θα ήθελε. Τελικά κατάλαβε πως δεν έφταιγε αυτή αλλά το ρούχο και γενικότερα η βιομηχανία που ράβει ότι θέλει και βάζει όποια νούμερα θέλει. Κατέληξε να αγοράσει το 18 κάτι που όπως είπε την πλήγωσε και ξέρει στα σίγουρα πως αυτό έχει συμβεί και με άλλες κοπέλες που έχουν δεχθεί ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθησή τους.
Το post της Lucy στο Facebook με την σύγκριση των δύο παντελονιών ξεπέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο τα 18.000 (!) shares με πάρα πολλές κοπέλες να μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες και να κατηγορούν τις εταιρείες ρούχων πως μετράνε όπως θέλουν! Και αυτό πρέπει να σταματήσει!