Τα μεγάλα μάτια είναι εκφραστικά, έντονα και σου χαρίζουν βλέμμα που τραβάει την προσοχή! Τι γίνεται όμως όταν τα δικά σου είναι απίστευτα χαριτωμένα, αλλά αρκετά μικρούτσικα επίσης; Μην αγχώνεσαι για τίποτα, και για όλα σου έχουμε λύσεις. Με τα παρακάτω μικρά μυστικά μακιγιάζ μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια σου, να κλέψεις λίγο στους πόντους και να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα!

1 Χρησιμοποίησε ένα μολύβι ματιών στην απόχρωση του δέρματος σου στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σου. Με αυτό τον τρόπο εξαλείπτεις τις γραμμές και δίνεις περισσότερο βάθος στο μάτι σου.

2 Άπλωσε μια μικρή ποσότητας ιριδίζουσας σαμπανιζέ σκιάς στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

3 Άπλωσε highlighter στα κόκκαλα των μάγουλών σου. Μη σου φαίνεται παράξενο, καθώς έτσι θα δώσεις έμφαση στις γωνίες του προσώπου σου και τα μάτια σου θα τονιστούν περισσότερο.

4 Προτίμησε ένα χρωματιστό eyeliner. Μην επιμένεις στο μαύρο και το καφέ. Ειδικά αν έχεις καστανά μάτια ένα πράσινο ή ένα γαλάζιο θα κάνει μαγικά. Ενώ αν είσαι ξανθιά προτίμησε ένα πολύ ανοιχτό καστανό ή σκούρο μωβ.

5 Χρησιμοποίησε μπόλικο και φωτεινό κονσίλερ. Είναι το καλύτερη εργαλείο για να φανούν τα μάτια σου ξεκούραστα, πιο λαμπερά και φωτεινά.

6 Τόλμησε ένα smokey eye με σκούρες nude αποχρώσεις!

7 Άπλωσε μια ματ λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και σβήσε την ελαφρώς μέχρι την γραμμή του φρυδιού.

8 Σε μακιγιάζ ματιών με σκούρες σκιές, μην ξεχνάς να προσθέτεις μπόλικη λάμψη με ένα highlighter ή μια ιριδίζουσα σκιά στις γωνίες των ματιών.

9 Ποτέ μην χρησιμοποιείς μια σκιά η οποία έχει την ίδια απόχρωση με τα μάτια σου, γιατί τίποτα δεν θα ξεχωρίζει.

10 Αφού κάνεις μια λεπτή γραμμή με eyeliner στο πάνω κινητό βλέφαρο, άπλωσε μια άχρωμη σχεδόν σκιά και μια πιο σκούρα στο σημείο που το μάτι τσακίζει στο κινητό βλέφαρο.