Οι βλεφαρίδες σου είναι εκείνο το κομμάτι στο μακιγιάζ που κάνεις τελευταίο και είναι ικανό να τονίσει όλο το πρόσωπου σου και να αναδείξει το μακιγιάζ σου.
Κάνει τα μάτια σου μεγάλα, το βλέμμα σου έντονο και ακόμα και μόνη της αρκεί για να φαίνεσαι φυσικά βαμμένη και όμορφη. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στις βλεφαρίδες μας και ποιά είναι τα μικρά μυστικά για βλέμμα που μαγνητίζει;

woman-eye

Το ψαλίδι βλεφαρίδων
Μπορεί να φαντάζει αρχαίο εργαλείο των προγόνων μας, αλλά το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο όταν θέλεις να τις κάνεις να φαίνονται πιο μακριές. Ενώ φυσικά το χρησιμοποιείς πριν απλώσεις την μάσκαρα.

Με το πάσο σου
Προφανώς το να βάζεις μάσκαρα δεν είναι τόσο γρήγορη και απλή διαδικασία όσο νόμιζες. Ο λόγος; Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα και η μάσκαρα να αποδώσει 100% θα πρέπει να αφήνεις τις βλεφαρίδες να στεγνώνουν μετά την πρώτη στρώση και πριν περάσεις την δέυτερη. Διαφορετικά θα δημιουργηθούν αυτοί οι μικροί εκνευριστικοί κόμποι.

Χτένισμα
Και όμως είναι επίσης σημαντικό. Καθώς οι βλεφαρίδες σου μπορούν να μπερδευτούν ανάμεσα στις στρώσεις και να κολλήσουν μεταξύ τους. Το κόλπο; Αμέσως μετά την πρώτη στρώση μάσκαρας, χτένισε τες μια δυο φορές με ένα ειδικό χτενάκι για βλεφαρίδες. Στην συνέχεια άπλωσε την δεύτερη στρώση μάσκαρας. Χτένισε τες πάλι και άπλωσε την τρίτη και την τελευταία. Μαγεία!

Ενυδάτωση και φροντίδα
Και όπως λογικά καταλαβαίνεις ακόμα και οι βλεφαρίδες σου θέλουν περιποίηση. Μην ξεχνάς ποτέ να την ξεβάφεις με ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ και βάζε τους λίγη κρέμα ματιών. Διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να αρχίζουν να μαδάνε. Θέλουν φροντίδα όπως και όλα τα υπόλοιπα πάνω σου!