Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει είναι ακόμα πιο δύσκολο να κρατηθεί σταθεροποιημένο το μακιγιάζ μας όλη μέρα. Δεν είναι  ευχάριστο όταν βλέπουμε το μακιγιάζ μας να λιώνει λόγω της ζέστης, για αυτό σας έχω κάποια tips που θα διατηρήσει τέλειο το μακιγιάζ σας όλη την μέρα, ακόμα και αν τρέχετε εκτός σπιτιού, στους 40 βαθμούς.

Scrub

Το πιο σημαντικό είναι η προετοιμασία του προσώπου μας πριν τοποθετήσουμε το foundation. Κάντε ένα γρήγορο scrub προσώπου ώστε να ενυδατωθεί η επιδερμίδα και να μην βγει λιπαρότητα, κάτι που θα μας χαλάσει αργότερα την βάση μας.

Primer

Είναι πολύ βασικό να χρησιμοποιήσετε primer για να διατηρηθεί το μακιγιάζ για ώρες. Το primer προετοιμάζει την επιδερμίδα κλείνοντας τους πόρους και κάνοντας την πιο ομοιόμορφη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε setting spray αντί για primer.

Πούδρα πριν από όλα

Ένα tip που προέρχεται από την Κορέα, την βασίλισσα στον κόσμο στο skin care, είναι να απλώνετε λίγη πούδρα ελεύθερης μορφής στο πρόσωπό σας πριν το foundation. Με αυτόν τον τρόπο και το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο λείο και θα διαρκέσει περισσότερο η βάση σας.