Κατάφερες και έχασες τα περιττά κιλά που πάντα ήθελες και τώρα το τέλειο σώμα είναι πιο κοντά από ότι φανταζόσουν. Τι συμβαίνει όμως με το δέρμα που πολλές φορές κρεμάει; Ναι δεν είναι ωραίο αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να τελειοποιήσεις την εικόνα σου αν θυμάσαι τα παρακάτω tips:

Μην κάνεις δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια κιλών – Η απώλεια των κιλών δεν είναι εύκολη υπόθεση για αυτό φρόντισε να μην επιλέγεις δίαιτες αστραπή ή χημικές γιατί το μόνο που θα συμβεί είναι να ξαναπάρεις τα κιλά και πολλές φορές διπλά. Θέσε μικρούς στόχους και δες τη διαφορά.

Οι συσφικτικές κρέμες σώματος είναι μια καλή και αποτελεσματική λύση – για να αποκαταστήσεις τη χαλάρωση που έχει υποστεί το δέρμα σου μετά τη δίαιτα, ή την εγκυμοσύνη. Επέλεξε εκείνες με φυσικά βότανα, με αλόη βέρα και εκείνες που περιέχουν βιταμίνες Ε και Α. Αυτά είναι τα συστατικά που ενισχύουν το κολλαγόνο και την ελαστικότητα του δέρματος.

Χρησιμοποίησε scrub σώματος – για να βοηθήσεις το δέρμα σου να σφίξει. Οι επιστήμονες λένε ότι τα scrub ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα το δέρμα να αποκτά υγεία και ελαστικότητα. Χρησιμοποίησε ένα scrub στο μπάνιο δύο φορές την ημέρα, τρεις φορές την εβδομάδα και σε λίγο καιρό θα καταλάβεις τη διαφορά. Αν είσαι στην παραλία και κάνεις απαλό μασάζ στο σώμα σου με την άμμο, βοηθάει εξισου σε αυτή σου την προσπάθεια.

Το μασάζ θα σε βοηθήσει πολύ, γι’ αυτό είναι καλό να κανονίσεις ορισμένες συνεδρίες. Αν κάνεις έστω μία φορά την εβδομάδα μασάζ στο κορμί σου, μέσα σε ένα μήνα κιόλας, θα δεις αποτέλεσμα.

Ο σύμμαχός σου σε αυτή την προσπάθεια, εκτός όλως των άλλων που αναφέραμε, είναι το νερό. Πίνε όσο περισσότερο μπορείς – Φρόντισε να έχεις πάντοτε ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα σου, για να μην ξεχνάς να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου συνεχώς. Η ενυδάτωση του σώματος κάνει καλό και στο δέρμα σου, το οποίο φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές.

Και μη ξεχνάς να ζυγίζεσαι συχνά – Έτσι θα θυμάσαι πάντα που έφτασες και πως δεν θα πάρεις τα κιλά αυτά ποτέ ξανά! Οι ηλεκτρονικές ζυγαριές είναι πλέον “must-have” για όλους όσους παρακολουθούν τακτικά το βάρος τους και τον οργανισμό τους, γυμνάζονται και θέλουν να παραμένουν εντός συγκεκριμένων ορίων βάρους, λίπους κ.λπ. Η Huawei δημιούργησε τη δική της Smart Scale, τη συνδύασε με το Body Fat Scale app που προσφέρει πολλές δυνατότητες στο χρήστη και θα κάνει τη νέα σου ζωή υπέροχη! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανέβεις πάνω και να περιμένεις να ολοκληρωθεί η μέτρηση. Η οθόνη της σου δείχνει το βάρος αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της… μαγείας, συμβαίνει μέσω του app. Εκεί μπορείς να δείτε σχεδόν τα πάντα, όπως ποσοστά λίπους, οστικής μάζας, σπλαχνικού λίπους, μυϊκής μάζας, ποσοστά υγρών στο σώμα και φυσικά όλα αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα και εμφανίζονται σε βάθος χρόνου σε γραφήματα, για να έχεις πλήρη εικόνα της πορείας σου! Μέσω του app ορίζετε το προφίλ σου (φύλο, ηλικία, ύψος) και η ζυγαριά της Huawei μπορεί να διατηρεί έως 10 προφιλ ανθρώπων, αναγνωρίζοντας αυτόματα ποιος τη χρησιμοποιεί κάθε φορά, μόλις συνδεθεί με το κινητό του μέσω Bluetooth! Έτσι, μπορεί να τη χρησιμοποιεί άνετα όλη η οικογένεια χωρίς να “μπλέκονται” τα δεδομένα των μελών της. Η Huawei Smart Scale είναι διαθέσιμη έναντι 29,9 ευρώ μέσω των μεγάλων καταστημάτων τεχνολογίας.